Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Kako Irena dočekuje Olimpijce, Stanija GOLA do kraja, ko se bavi prostitucijom na estradi i šta radi Loreen u Beogradu...

Irina se sprema za Olimpijadu

U Sočiju počinju Zimske Olimpijske igre u Rusiji. A Irina Shayk je spremna. Nabacila je navijačke rekvizite i njima prekrila svoje lepe sike. Slika vam je ovde pošto kapiramo da vas zanima…

Loreen u Beogradu

Pobednica Evrovizije iz 2012. godine Loreen je u Beogradu gde se družila sa našim Željkom Joksimovićem. Sećate ga se, to je onaj što je učestvovao dva puta i ni jednom nije pobedio. Da…

“Veliko je zadovoljstvo videti ponovo Loren na sceni, a posebno u Beogradu. I ona sama je svoju karijeru počela na sličnom takmičenju tako da njena podrška znači svim takmičarima X faktora Adria. Saradnja između nas dvoje je moguća u budućnosti, biće prilike da o tome razgovaramo u narednim mesecima, rekao je Željko Joksimović. “.

Opa, lane moje ovo ono…


 

Emina protiv Kristine

A pošto smo kod X Factora evo još malo pikanterija. Emina Jahović i Kristina Kovač nisu baš u najboljim odnosima.

“Meni je ovo jako tužno, ne znam ni jednu žensku grupu od četiri devojke u regionu”, rekla je Kristina kada su njeni puleni ispali. A Emina, čiji se kandidat našao s njima u duelu, prethodno se već sukobila s Kristinom i kritikovala njen rad sa devojkama iz grupe 4U.

“Volim kad pevate ovako brze pesme. Jedno pitanje za mentorku: Zašto Katarina nikad ne peva? Sad sam je prvi put čula i ovo je super”, rekla je Emina.

Onda se Kristina malo ljutnula da bi na kraju Emina zaključila da je Haris ipak bio bolji, a Emina je rekla da Kristina nije objektivna.

I tako, veselo…

Maja Nikolić pruža seksualne usluge?

Luda priča oko Maje Nikolić se nastavlja. Njen lažni verenik sada tvrdi da se ona bavi prostitucijom.
 
“Sve razgovore sam snimao! Na snimcima se tačno čuje sa kim Maja priča i kako ugovara mesto i vreme sastanka. To će biti dokaz čime se ona zapravo bavi, jer u razgovoru ugovara i cenu po kojoj će tom političaru pružiti seksualne usluge,” rekao je Alen za Alo.

Majko mila…

Seve sunča guzu na maldivima

Severina je na Maldivima. Sunča guzu i uživa na suncu dok ste se vi smrzavali na onoj košavi. Pogledajte sliku pa će vam biti jasnije.

Selena bila na rehabilitaciji

Evo šoka! Selena Gomez je navodno prošlog meseca dve nedelje provela u jednom rehabilitacionom centru. Mlađana pevačica zatražila je pomoć zbog zavisnosti od alkohola u kombinaciji sa lekovima za smirenje.

A zavisnost od onog jadnika Justina Biebera?

Inače da ima istine u ovoj priči govori i da je Selena rekla – “Slabost je kada živiš u poricanju. Samo najhrabriji trže pomoć!”

Nešto se mislimo i mi bismo verovatno bili na piću i lekovima da moramo da gledamo malog kretena.

Nataša Bekvalac se ljubi u usta sa ćerkom

Nataši Bekvalac su neki zamerili što svoju ćerku Hanu, koja ima sedam godina, veoma često ljubi u usta.

“Da, svoje dete ljubim u usta I uvek ću”, rekla je Nataša. Slika je ovde. Ne znamo šta da kažemo, možda i jeste ok…

Gola Stanija


Evo novih golišavih slika Stanije Dobrojević iz mladosti. Nema silikone, ali ima uložak koji se vidi ja jednoj fotki. Jao! Slike su ispod!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *