Soraja dobila poklon

Pošto je Stanija već neko vreme u ilegali u Americi Soraja je preuzleta primat u svetu starleta.

E pa sada se pohvalila svojim novim poklonom – automobilom BMW X6 vrednim kojih 70.000 evrića.

Nije spomenula ko joj ga je poklonio. Darežljiv neki momak igleda. Ali svi znamo da nema besplatnog ručka. Pa tako ni džipa, zar ne?

JK protiv Radojke

Karleuša se ovih dana svađala sa Darom Bubamarom. “Radojka, budem li videla da moje ime bude izašlo još jednom iz te šnaucer njuške, i krivićno ću tražiti ona tri miliona koja sam dobila na sudu” napisala je JK na Tviteru a onda i dodala “Nakazo, ti si patuljasti tajlandski transvestit”.

Da sve bude još luđe nekada su bile dobre drugarice a Dara je čak bila i na Jeleninoj svadbi.

Ali je pobedila Cecu

I još malo o JK. Apelacioni sud u Beogradu ukinuo presudu kojom se Karleuši nalaže da na ime nanošenja nematerijalne štete (čitaj: vređanja) plati Svetlani Ražnatović 200.000 dinara zbog izrečenih uvreda na račun pevačice i njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

"Ceca od JK neće dobiti ni dinara – ovo je ipak pravna država a ne vlasništvo kriminalaca”, napisala je Jelena.

Inače ovih dana se pohvalila i novim džipom koji je dobila od supruga i koji nema niko na balkanu. Pa baš joj krenulo izgleda! Mada bi možda mogla da krene na kurs protiv besa ipak?  Slika vam je ovde!

Marija pokrala Duft Punk

Marija Šerifović nedavno je objavila album pod nazivom Hrabro, sa koga se izdvojila pesma Mrš. I čini se da je ni manje ni više pokrala Duft Punk i pesmu Get Lucku. Ono, kako joj nije palo na pamet da će neko da primeti?

Dragana Mirković je srpska Madona?

Portorikanski pevač Hose Felisijano je snimio duet sa našom Draganom Mirković. Ok fino. Ali on je u intervjuu magazinu "Bilbord" rekao da je sarađivao sa srpskom Madonom. Magazin dodaje da je pevač novi singl snimio sa "pevačicom koju zovu srpskom Madonom ili Lady Gagom".

Možda bi neko mogao da mu javi da Dragana Mirković nije srpska Madona. A ni Lady Gaga.

Mirka Vasiljević stvarno trudna?

Mediji pišu da je Mirka Vasiljević trudna po treći put.

“Ne mogu još ništa da kažem na tu temu. Kada bude vreme, reći ću one osnovne informacije. Ne pravim famu oko sebe, ali jednostavno se vodim onom narodnom izrekom koja kaže prvo skoči pa reci hop”, kaže Mirka.

I lepa i pametna. I majka! Pa šta ćeš više…

I Nikolina trudna?

Pa šta je to, sve najlepše devojke u gradu su trudne ovih dana. E pa i Nikolina Pišek Ristović izgleda čeka bebu. Lepa Hrvatica i Beograđanin Vidoje su se navodno poverili prijateljima da je Nikolina u četvrtom mesecu trudnoće, da čeka devojčicu i svi su oduševljenim srećnim vestima.

Maja u kostimu

Maja Nikolić se slikala u kupaćem i slike okačila na net. Imate ih ovde.
Ali nas brine vest od pre neki dan da devojke koje probaju kupaće bez donjeg veša rizikuju prenošenje polnih bolesti. A čini nam se da je Maja baš to uradila…

Ima prostituacije kod manekenki

Poznata manekenka Krisi Tejgen otkriva da postoje manekenke koje naplaćuju i do 30 hiljada dolara za noć.

“Mnogim modelima je to dodatni izvor zarade. Ja definitivno ne vredim 30 hiljada. Zapravo i nemam šta da ponudim”, kaže Krisi.

Pa pogledajte malo galeriju pa ćete videti da li je to baš tako.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime