Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Ko voli vibratore, zašto Megan izgleda tako čudno i ko je sve gej u Srbiji

Baš ih voli Nikolina, vibratore

Nikolina Pišek mnogo voli vibratore. Redovno ih koristi i raduje se novim modelima. Jedino što ona nije govorila o seks igračkama nego o iPhone telefonu, ali kao što je rekao Gebels – "postprodukcija je majka propagande". Samo pogledajte:

Nije bre ok!

Nikola Đuričko je izjavio da ga je baš sramota što film u Zemlji krvi i meda nije imao pravu premijeru u Beogradu.

"Sve je ispalo bezveze. Mislim da je sramota što mi ne možemo da organizujemo premijeru bilo čega, bilo gde i bilo kad. Možeš da imaš stav ovakav ili onakav, ali šteta je. Mislim da je šteta za ovaj grad, zato što je ovo veliki grad, ovde se svašta dešava u toku jedne večeri pa i jedna premija sa holivudskim zvezdama nam ne bi škodila. Dovoljno sam rekao, ovo je ljuta ekskluziva", kaže Nikola.

Ali stvarno, dokle će branitelji srBstva i ostali idioti da određuju šta sme a šta ne sme samo zato što su glasni i bezobrazni?

Inače, oni koji su gledali film kažu da baš i nije antisrpski ako ste to prvo pomislili ili podlegli medijima… A ako ste radoznali skoknite na ovaj link pa možete i sami da proverite.

Rijana se udaje

Baš finu poruku Rijana šalje devojkama i to još za 8. mart. Mediji javljaju da će se uskoro udati za bivšeg dečka Chris Browna, inače poznatog po tome što je prebio kao vola u kupusu.

Američki Star kaže da je zaprosio još u novembru, a da je ona u februaru pristala. "Rijana ne nosi verenički prsten, dok ne budu održali ceremoniju veridbe, ali je pevačica sa porodicom podelila ovu radosnu vest", piše list.

Dakle devojke super je da vas dečko maljka! To je valjda htela da kaže. U to ime pogledajte njene gole slike, pa onda i vi pošaljite dečku sve iste takve i naravno sutradan izgubite telefon kako bi se i vaše našle na netu.

Slepica bre!
 

Boki će sve da raskrinka

 

Boki 13 piše knjigu.To je autobiografija “Mojih 25″, koja će navodno biti puna pikanterija.

Makedonac kaže da će otkriti i ko su homoseksualci na srpskoj javnoj sceni. "Knjiga će biti veoma zanimljiva, u njoj će jasno stajati ko su gejevi na srpskoj estradi", objašnjava Boki 13.

Pa dobro, nama svejedno ali nešto se mislimo da oni neće baš biti srećni da izađu iz ormana.

To Seko, to Veljko!

Seka Aleksić i njen suprug Veljko ulaze u poljoprovredu i to proizvodnju organske hrane. Svaka čast ali stvarno!

"Veljko je postao potpredsednik centra za proizvodnju organske hrane u Negotinu, a od Ministarstva poljoprivrede je dobio i odobrenje", piše Alo.

"Moj partner i ja ćemo se baviti ekološkom proizvodnjom organske hrane. To podrazumeva da se, bez obzira na trenutne teškoće, ide u pravcu razvoja u skladu s potrebama tržišta, ali i očuvanja životne sredine", kažu Aleksići.

Podržavamo! Totalno podržavamo!

Nataša je tehnološki višak

Jadna  Nataša Bekvalac je tehnološki višak. Ali ne u klubovima, već u marketing odetelja Univerziteta Megatrend.

"Nata nije kasnila na posao, nije bila neodgovorna, već je postala tehnološki višak! Grupa od osam ljudi, u koju spada i Nataša, ostala je bez radnog mesta u marketinškoj službi Univerziteta. Oni su davali sve od sebe, ali to po svemu sudeći nije bilo dovoljno, pa su nadležni odlučili da ukinu ovu službu i sve zaposlene otpuste", kaže rektor Univerziteta Megatrend profesor dr Mića Jovanović i dodaje da su se prijateljski razišli.

Jedan je Mića!

Džunior Džek uči srpski al mu ne ide

Džunior Džek definitivno postaje srpski zet! Čuveni DJ se zaljubio u Katarinu Ostojić, a na Twitteru je napisao da uči sprski zbog nje.

"Taj srpski jezik je toliko komplikovan da čak ni Google Translate ne može da prevede! Šta je ovo?", napisao je muzičar!

Fino je što imamo tako važne face za snajke i zetove. Recimo Adriana Lima i svi ostali.

Megan Fox nije OK

Megan Fox je nekada bila stvarno slatka. A onda je otkrila sve "dobrobiti" plastične hirurgije.

Eksperti kažu da se već vide posledice i da će vrlo brzo izgledati kao oni grozni deformisani likovi. Pogledajte neke novije slike ispod iz magazina Miami:

Kako ti se čini?
Pokaži to i drugima!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *