Anastasija sređivala usne?

Anastasija Ražnatović je ponovo u centru pažnje. Sada domaći mediji misle da je posetila plastičnog hirurga. Ili stvarno ume dobro da se šminka.

Vidite, usne Anastasije Ražnatović svakog dana deluju sve punije i punije.

Inače ista je majka. Pogledajte ovde malo slike pa će vam biti jasnije o čemu se radi, a poslednja slika je ona od pre godinu dana.

Skandal: Viktorija tuži Bruna Marsa?

Viktorija će tužiti Bruna Marsa i Marka Ronsona. Kaže pokrali je.

Pevačica smatra da su Bruno i Mark plagirali pesmu njene grupe Aske – Ulice mračne nisu za devojke iz 1984, za koju je baš upravo Viktorija radila muziku.

Poslušajte, stvarno je jako jako slično:

 

Doduše nije baš slično kao Viktorijina pesma Rat i mir iz 1990. godine koja neverovatno podseća na pesmu Martyja Friedmana, Thunder March koja se pojavila dve godine ranije. U stvari ista je.

 

Komplikacija ljudi.

Hitna kod Seke

Seka Aleksić, nedavno se razbolela i imala visoku temperaturu. To mora da vas je zanimalo. A na kraju je morala da zove i Hitnu pomoć, piše Alo.

Lekari su joj prepisali osam inhalacija i četiri injekcije. Sad je ok. Eto.

Kim Kardashian ponovo gola

Kim Kardashian je objavila fotku na kojoj pozira gola. Trudna. I izgleda kao kit. I to ne zato što je trudna. Inače objavila je fotku kako bi demantovala teorije da nije trudna nego da je angažovala surogat majku.

 

 

First they say I’m too skinny so I have to be faking it…Now they say I’m too big so I have to be faking it…SMH! Some days I’m photographed before I eat & look smaller, some days I’ve just eaten & I look bigger. It’s all a part of the process. I think you all know me well enough to know I would document the process if I got a surrogate. Everyone’s body is different, every pregnancy is very different! I’ve learned to love my body at every stage! I’m going to get even bigger & that’s beautiful too! I’m blessed to even be pregnant & even luckier to not have preeclampsia as far as I know, so I don’t have the swelling issue this time! They also say your body carries a boy different than a girl! Whatever the case may be I’m grateful to God for this miracle & no matter what rumors or comments you throw my way this time they truly don’t affect me! #NoFilter #NoPhotoShop #GoodLighting 😜

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Aug 11, 2015 at 7:59am PDT


Hrvati poludeli za Irmom

Spot grupe Connect za pesmu Bulja je proslavio vlasnicu Bulje.

A Hrvati su otkrili da je to Irma Vujić iz Križa pokraj Ivanića. Frizerka koja radi i kao go-go plesačica.

"Još uvijek se školujem u privatnoj talijanskoj školi mode i dizajna za make up artista. Show plesačica sam, plešem po noćnim klubovima, od malena se bavim raznim plesovima i treniram jahanje već 13 godina", započinje Irma.

Pogledajte samo to vrhunsko ostvarenje:

 

Mirka u seksi vešu

I za kraj poslastica. Mirka Vasiljević u donjem vešu. Slikao je njen Vujadin. Inače Mirku možete da vidite u ovom izdanju u predstavi Hotline.

Mirka inače kaže da su joj drugari malo dobacivali. Uključujući i ono: “Mirka nije trudna već šest meseci.” Uživajte:

 

 

Moja ljubav u novoj predstavi "hot line" 😊😍😘

A photo posted by ‘savicvujadin’ (@savicvujadin) on Aug 10, 2015 at 8:01am PDT

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime