Ana vas motiviše

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović nije izgubila motivaciju i pored toga što je imala malo problema sa agresivnim partnerom.

Tako je posle brojnih problema koje je imala prethodnih nekoliko meseci zbog veze sa voditeljem Vladimirom Stanojevićem dokazala da je sve prebolela i posvetila se svojoj pravoj ljubavi. Odnosno fitnesu i vežbanju.

Bacite pogled čisto da se i vi malo motivišete. Ne znamo samo za šta baš al nema veze:


Sandra Afrika je tiha kada ima seks u kolima

Sandra Afrika, koja je u vezi već osam godina, otkrila je da je seks veoma važan.

Neverovanto, i nama isto.

"Najuzbudljivije mi je na parkingu. Ozbiljna sam. I niko nas nije video. Bio je mrak i bili smo tihi. Vrlo tihi", rekla je pevačica.

Eto sad znate…

Poljaci otkačili Bregu

 
Goran Bregović je postao nepoželjan u Poljskoj i to zbog njegovog koncerta na Krimu koji su Rusi oteli od Ukrajine. Organizatori Lajf Festivala u Osvjenćimu otkazali su učešće Bregovića.

Izjave muzičara su u suprotnosti sa vrednostima festivala. Bregović je nastupio na teritoriji koju je Rusija nelegalno anketirala i očigledno nema problem sa Ruskom intervencijom u Ukrajini. Što je problem za Poljake, koji se izgleda dobro sećaju ruske čizme.

“Ove godine, u vreme rata koji se vodi u neposrednoj blizini, iza istočne granice Poljske, posebno je značajna antiratna poruka našeg festivala i nužno je da se ona čuje izuzetno glasno, i daleko”, objasnili su organizatori odluku da Bregović nije dobrodošao.

E Brego, Brego…

Terry opet šokira

Terry Richardson je opet u problemu. Glumica i model Kate Upton kaže da je fotograf bez dozvole objavio njen seksi video. Dodaje da je đuskala privatno i da nije znala da će sve objaviti. Ovo nije prvi put da čika Terryja  optužuju za seksualno uzmemiravanje.

Kad smo kod toga pogledajte problematični video:

Darko malo ispao šaban

Pevač Darko Lazić je stavio na net ovu sličicu. Gde vozi Audi i puši tompus. Mislio je da će ispasti šmeker. Ali, malo se prešao pa su ga isprozivali na netu da je šaban… ma jok nije uopšte.

Brena išla na vampirski tretman

Lepa Brena se podvrgla tretmanu poznatom kao vampirski filer. U pitanju je ubrizgavanje sopstvene krvi, a pevačica je to primenila na svoje lice i dekolte.

Tretman je, navodno, toliko bolan, da je Brena u jednom trenutku počela da vrišti i htela da pobegne iz salona.

Izvor lista Kurir otkriva: “Brena izuzetno vodi računa o svom izgledu. Ona voli da isprobava sve ono što će učiniti da izgleda mlađe i lepše, a da je na prirodnoj bazi. Zbog toga je pristala da se podvrgne vampirskom fileru, jer se prilikom tog tretmana koristi krv samog pacijenta.”

Sve bre za lepotu.

Aca priča vic

Aca Lukas je, gostujući u emisiji “Amidži šou” na televiziji Pink, ispričavo vic. Paaaa pogledajte bolje sami:

Seko ne budi cicija

Seka Aleksić je sa fanovima podelila par fotki iz kreveta."Kakvo jutro", napisala je Aleksićeva uz fotografiju, a potom je povukla pokrivač i otkrila svoje noge.

A fanovi bi bili malo srećniji da je Seka pokazala malo više. Pogledajte ovde slike: