Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Soraja u problemu zbog slika? Severina traži pare za koncert, ko je novi asistent na Megatreši i šta je Čavić radio sa 2 gola muškarca u sobi…

Problemi na estradi!

Soraja Vučelić navodno noćima ne spava jer su joj na Ibici ukrali telefon, a brine je da ne osvanu fotografije i video-zapisi koji su bili u njemu. Delić tog sadržaja dospeo je do redakcije Kurira. Kako ove dnevne novine saznaju, Soraji je telefon nestao na jahti čuvenog repera Pi Didija posle jedne od žurki.

Soraja strahuje zbog toga što je lopov već pustio neke slike, koje su, eto, došle i do vas. Posebno se plaši šta će biti ako isplivaju i eksplicitne slike sa Didijem. Te fotke su već ponuđene nekim stranim medijima, a za otkup se traži velika suma novca, piše list. Istovremeno beogradski mediji pišu Pi Didi organizuje prave orgije na svom brodu a da su redovne gošće i 4 beogradske manekenke.

"To su poznate devojke iz Beograda što su na ostrvo otišle sa likovima koji imaju dubok džep. E, baš ti likovi znaju mnoge ljude koji redovno posećuju Ibicu i koji su ih spojili s Pi Didijem", kaže odlično obavešten izvor. Procurele slike možete da vidite ovde!

Nešto kapiramo da nisu otišle da bi pričale o istoriji i igrale šah tamo…

Čavić i 2 gola muškarca

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić se preko Tvitera požalio na malu nezgodu.

"Stigoh u Rigu posle dan i po putovanja zbog protesta Lufthanse u Frankfurtu, samo da bih na kraju zatekao dva gola muškarca u mom krevetu!", napisao je razočarani Milorad.

Šta li će se još desiti jadnom Čaviću… Ne znamo šta je bilo posle.

Severina u Vršcu ali za pare

Situacija se komplikuje! Severina je trebalo da peva u Vršcu a koncert je bio poklon Severine i Milana ovom gradu. Ali izgleda da ovo dvoje nisu baš u ljubavi pa sada Seve navodno traži 20.000 evra.

"Severina i Milan nakon žestokih svađa i raskida sada razgovaraju samo o detetu, a ona je svom menadžeru prepustila obaveze oko svega što je u vezi sa koncertom u Vršcu. Kao što je i obećala, nastupiće druge večeri, a od gradskih vlasti je zatraženo da plate čak 20.000 evra", prenosi Kurir izjavu anonimnog izvora.

E pa baš bezveze…Tražio da bude sam u hotelu!


Holivudska zvezda, glumac Tom Kruz, koji je ove nedelje doputovao jahtom Lady S u Crnu Goru, nakon kraćeg zadržavanja u Bokotorskom zalivu, odleteo je oko 19 časova privatnim avionom s tivatskog aerodroma.

Tomica je trebalo da odsedne u ekskluzivnom hotelu „Forza Mare“ u Dobroti, ali je došlo do promene plana, jer je uslov poznatog glumca bio da u hotelu bude sam! „S obzirom na to da su kapaciteti hotela već ranije popunjeni, nismo mogli u tako kratkom roku udovoljiti ovakvom zahtevu“, saopšteno je iz hotela.

Ma mrzelo ih da ustanu provereno.

 

Miki: Ceca pesmom zove muškarce u krevet

Muzička legenda Miki Jevremović je nezadovoljan današnjom muzikom. On je kritikovao folk zvezde kao što su Mile Kitić i Mitar Mirić, a posredno i Cecu Ražnatović, za čije tekstove smatra da su pozivanje muškaraca u krevet?!

 

Ma jok nego znače poziv na lirsko veče!

"Tekstovi su pisani kao da su namenjeni hotlajnu! Nekada smo mi, muškarci, osvajali žene kao tvrđave – korak po korak. Nije bilo veće sreće nego kad se odškrinu vrata posle mnogo truda. Sad pevačice pevaju kao da muškarce pozivaju direktno u krevet. Kako drugačije protumačiti tekstove u kojima se pominju brushalteri, gaćice, trule višnje, pozivi tipa „udri jače, grome moj?", kaže Miki Jevremović.

Pa istina, lepo kaže čovek! Mada kao da ga je vreme malko pregazilo..

Kaja: Sramno!

Da li znate da će autorka emisije „Život u trendu“ Snežana Dakić Mikić od oktobra biti asistent na Fakultetu za kulturu i medije Univerziteta „Megatrend“? E pa ta vest je izazvala prilično loše komentare. Neki od onijih kojima se ideja ne dopada je Katarina Ostojić. Na komentar Kajinog prijatelja na „tviteru“ da će voditeljka raditi u toj ustanovi, pevačica je kratko napisala: „Sramno“.

Dakićeva je rekla da nema pojma ko je Katarina i da neće da komentariše. Kapiramo da će Snežani najbolja drugarica biti Ekstra Nena koja već radi na Megatreši…

Kako ti se čini?
Pokaži to i drugima!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *