Stanija čeka Deda Mraza

Ovo gore je Stanija u prazničnom raspoloženju. Ispod ima crvene tange da se odmah razumemo. A ima i spisak želja za Deda Mraza. Zapravo samo jednu stvar hoće.

Kliknite ovde da vidite šta.

Kako duhovito, kako kreativno i jedinstveno. Dubokoumno… Ma divota!

Seve peva uz trubače

Severina Vučković se prepustila prazničnom raspoloženju. I to ne u Beogradu već u centru Zagreba gde je pevala sa trubačima. Sad je malo jasnije zašto je obožava ceo Balkan…

Dunja Ilić piše knjigu

Dunja Ilić je prešla u islam, lečila od alkoholizma, venčala se pa se razvela posle mesec dana a sada kaže da piše knjigu.

"Ne znam kada će knjiga biti gotova, ali ono što znam je da je moj konačni životni cilj da, kada ispunim ono što se ispuniti mora, negde daleko izgradim svoj dom i posvetim se veri. Tako da mislim da ću u knjizi propagirati neke jako ‘zdrave’ snove i ciljeve i ne bih volela da se ta knjiga poredi sa nekim senzacionalnim i egocentricnim autobiografijama naše ‘elite’! Toliko…", kaže Dunja.

Znači nije elita? Ili je prava elita? Ili nešto treće?

Pomirili se Rada i Milan

Folk pevačici Radi Manojlović su na snimanju Pinkovog novogodišnjeg programa, društvo pravili Ognjen Amidžić, Vesna Zmijanac i njen bivši dečko Milan Stanković. Pa su neki odmah rekli da su se možda pomirili. A vas to sigurno mnogo zanima, da, kapiramo… slika je ovde.

Milica Pavlović ima novi spot

Direktor Grand produkcije Saša Popović izjavio je da je jedna od trenutno najpopularnija i najtraženija Zvezda Granda Milica Pavlović i da bi mnogim poznatim ličnostima mogla da posluži kao primer.

Mi pojma nemamo ko je ona niti u čemu bi mogla da služi za primer, ali evo njenog spota sa gostovanja na TV Prva… Možda vama nešto znači…

Ana i Bastian

Ana Ivanović ima prvu sliku koja je procurela na net sa njenim dečkom
, nemačkim reprezentativcem Bastianom Schweinsteigerom.

Oni se dosta dobro kriju od medija, ali ovog puta su se fotografisali sa jednim fanom na putu za Australiju.

Inače Bastian je bio u Beogradu na proslavi njenog rođendana. Nakrkao se sarmi. Verovatno…

Elektra u halterima

Pevačica Ivana Jovanović Elektra je predstavila svoju novu pesmu "Prva liga”. Ovo puštamo samo zato što je u halterima…

Ovako izgleda ministarka

Lisa Hana, jamajčanska ministarka za omladinu i kulturu, izazvala je burne reakcije javnosti fotografijom sa plaže u kupaćem kostimu i majici sa likom Boba Marlija. Inače je bivša misica sveta. Evo je ovde. Mi glasamo za nju! Girl Power!

Seka okitila kuću

Seka Aleksić se sprema za praznike. I okitila je kuću i sredila jelku. A pošto ima psa kojeg je usvojila zbog čega smo rekli da će imati našu blagonaklonost, prenosimo vam slike.