Počeo rijaliti pornić

Glavna vest ove nedelje u Srbiji je da su počeli Parovi. Još jedna sezona najvećeg dna u oštroj konkurenciji domaćih rijalitija.

I odmah je svima koji su gledali, a izgleda da ih ima poprilično, bilo jasno da će gledati pornić uživo. Šta ćeš bolje.

Od poznatih su tu Lepa Lukić i Bora Drljača, ali najveće iznenađenje je Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija.

Koja je prve noći šokirala javnost poljubivši se sa ukućaninom Jasminom, a onda i dozvolivši Bori Drljači da joj ispipa grudi. A onda je dok se kupala rekla: “Ne treba meni pena, meni treba sperma”.

Kapirate da nema dalje, ovo je dno dna! Mada to smo rekli već 100 puta pa nas domaći mediji svaki put iznenade.

Ni Ava ne veruje

A bivša zvezda Velikog Brata Ava Karabatić, inače starleta po opredeljenju, smatra da su aktueni učesnici Parova sinonim za nemoral.
 
“Starleta ima veliku važnost svuda u svetu, a ove u "Parovima" su sramota za taj pojam. Jednu Kim Kardašijan, Džesiku Albu i Pamelu Anderson nazivaju starletama, a to su uspešne žene, pre svega. Na našim prostorima je to iskrivljen pojam. Stanija i Soraja imaju izgrađeno ime. Obe imaju posao, angažmane, putuju. To nije mala stvar. Za njih se čulo”, zaključila je Karabatićeva.

Dakle, Stanija i Soraja su nešto u poređenju sa ovima! Da znate…

Lažirala trudnoću?

Španska serija se nastavlja. Ana Marija Žujović je nakon što je udario bivši verenik Vlada Stanojević, ispričala kako je u tom momentu bila trudna i da je zbog nasilništva izgubila bebu.

A onda je pozvana u policiju da ponovo da izjavu o incidentu. Iako je trebalo da dostavi dokaze o gubitku bebe, to se nije dogodilo, saznaje Kurir.

“Kao što sam već rekao – sve je slagala, a i ostale njene laži će uskoro izaći na videlo”, kaže Vlada.

Znači sve je lagala osim da je umakljao?

Vojin o maćehi

Vojin Ražnatović ponovo je poslao poruku svojoj maćehi, Svetlani Ceci Ražnatović. Nakon čestitke za osmi mart, iz koje ju je izuzeo jer nije dama, sin pokojnog Željka Ražnatovića Arkana rešio je da pojasni sve.

“Zato što dame ne nose nagogicu. Ne kradu od naroda. Ne pljačkaju decu svojih muževa. Ne falsifikuju dokumenta da steknu što veće ilegalno bogatstvo. Ne potplaćuju sudije da presude u njihovu korist. Ne kriju krvavo oružje u svom domu sa kojim je ubijen premijer države. Dame nikako nisu ključni deo najzloglasnijih narko klanova u regionu. Izvinjavam se, da li treba još malo da pojasnim“, poručio je Vojin.

Au al je objasnio.

Ćazime oženi me

Uskoro će se po Beogradu nositi ovakvi bedževi kada vam kažemo. Biznisnem za koga obično kažu Albanski, ali realno bolje da kažemo Beogradski pošto čovek ovde živi, planira da kupi kuću na Dedinju. A gledao je i Miloševićevu vilu.

“Istina je da sam gledao kuću Slobodana Miloševića, ali pored te nekretnine pogledao sam još tri, koje su isto na Dedinju i koje mi se takođe dopadaju. Još nisam odlučio koju ću da kupim. Razumem da je medijima zanimljivo to što sam razgledao Miloševićevu vilu, ali vam ponavljam, pogledao sam još nekoliko.”

Inače Ćazim je poznat kao veliki zavodnik pa je bio sa pola Beograda po svemu sudeći.

“Priča se da sam sa raznim ženama, ali više one pričaju nego što su bile stvarno sa mnom. Iskreno, ne mogu baš svakoj da kažem „ne”, prokomentarisao Ćazim. Pa stvarno kako?

Realno mislimo da je Ćazim najzaslužniji za pomirenje dva naroda, tako da predlažemo da postane počasni građanin Beograda. Stvarno vam kažemo!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime