Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Karleuša provocira, Marko prevario Adrianu, Cecin sin se tukao i kako izgleda Ana Ivanović bez šminke

JK malo provocira

Odavno nismo ništa čuli od Jelene Karleuše. Ali JK se vraća. Ona je okačila ovu fotku na internet i napisala: “Dvoje dece, 35 godina i naporan rad #youbetterworkbitch”.

Cela slika vam je ovde pa pogledajte. Nešto nam se čini da je zaboravila da spomene i plastične operacije…

Trudna Jelena, Novak će biti tata

A kada smo kod dece evo lepih vesti. Novak Đoković će postati tata. On je na društvenim mrežama sinoć objavio da je Jelena trudna i da su vrlo srećni. Ma, cela Srbija je srećna…

Marko prevario Adrianu

Au! Izgleda da je divna Adriana Lima šutnula Marka Jarića. Navodno je varao.

“Jednom sam prešla preko prevare, drugi put neću”, navodno se poverila Adrijana jednoj drugarici. “Marko neka ide dođavola kada je mogao da bude sa drugom ženom pored ovakve kao što je Adrijana”, kaže Adrianina drugarica po imenu Helin.

Stvarno, kako izgleda TA druga sa kojom je prevario Adrianu Limu??? Evo vam malo njenih sličica ovde da vidite na šta mislimo.

Seka se slikala za Playboy

Seka Aleksić se slikala za Playboy. I navodno je poprilično golišava. Sve je zabeležio Miloš Nadaždin koji je pokazao prvu fotku na slavljeničkoj torti:

Maja Nikolić voli kada mirišu na muško

Maja Nikolić ima još jednu bizarnu izjavu. “Ja ne volim muškarce koji koriste dezodorans. Kako onda da osetim njegov pravi miris, miris njegovog tela. Naravno, to ne znači da treba da bude neuredan i prljav. Mislim da muškarci preteruju u 21. veku sa dezodoransima, parfemima, omekšivačima, depilacijama. Ja više volim dlakavog muškarca, nego depiliranog”, rekla je Maja.

Dakle da miriše na muško.

Veljko Ražnatović se tukao

 

Domaći mediji su ove nedelje brujali o tome da se Veljko Ražnatović tukao ispred svoje kuće.

Cecin sin je navodno branio devojku Mašu. Blic javlja da je protiv Ražnatović Veljka podneta krivična prijava zbog incidenta.

Inače tuču su zaustavili radnici obezbeđenja a sedamnaestogodišnji mladić M.J. je zatim otišao u Urgentni centar gde je prijavio svoje povrede i izjavio da je on žrtva, jer je prema njegovim rečima napadnut od strane Veljka i dva radnika obezbeđenja.

E sad ko je kriv rešiće sud! E deco deco…

Rada pevala posle majčine smrti da bi zaradila

Rada Manojlović kaže da je devet dana posle majčine smrti pevala na svadbi da bi platila daću.

“Pevala sam devet dana nakom majčine smrti jer smo finansijski loše stajali, a bio mi je neophodan novac zbog priprema daće za 40 dana, pola godine i godinu, koje u mom kraju izgledaju kao svadbe, uz hranu i piće. Da bi ispoštovala te običaje, neko je morao da radi, a taj neko sam bila ja. Bilo je surovo, ali nisam imala izbor”, ispričala je pevačica.

Tuga. Nego šta je daća uopšte?

Marijana i Nemeš imali žestok seks

Opa! Učesnici Velikog brata su navodno imali žestok seks u toaletu u jednoj kafani.

Naočigled brojnih gostiju, prvo su se mazili i ljubakali. Otišli su u toalet, odakle su se čuli uzdasi i lomljava. Pukla je wc šolja i odvalio se držač za toalet papir. Onda su izašli zajapureni i znojavi. Tako pišu naši mediji.

A mi mislimo da je ovo čista budalaština koju su izmislili tabloidi. E tako.

Ana se tek probudila

Naša teniserka je objavila sliku bez trunke šminke. Tačnije, tek se probudila. “4 ujutru. Neki od nas spavaju, neki su još napolju, a neki moraju na aerodrom” Slika vam je ovde pa bacite pogled:

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *