Marija, Marijaaaa

Možda Marija Šarapova nije više u samom vrhu svetskog tenisa, ali je zato i dalje u vrhu vreline. Evo novog snimka napravljenog u okviru nove Nike kampanje. Muški mogu da maštaju da leže pored nje, a devojke da izgledaju kao ona. Ne zaboravite i da naša fitnes instruktora Nevena Nedić koja izgleda bolje od Marije ima i savet za vas kako da to i uradite.

Seve i Milan nisu baš ok

Oh ne! Naš omiljeni estradni par je izgleda u problemima. Iako najavljuju odlazak pred oltar, Severina Vučković i njen verenik Milan Popović, čini se, svakoga dana sve su dalje od toga, piše Kurir. Oni su se navodno opasno posvađali u omiljenom pevačicinom restoranu u centru Zagreba.

"Seve i Milan su sedeli u restoranu kad je njihovom stolu prišla njena stara drugarica. Milan joj se ljubazno obratio i ponudio da im se pridruži na ručku. Devojka se zahvalila, udaljila se, a onda je nastala drama. Severina je bukvalno urlala na Milana zbog njegovog gesta: „Gmazu, kako se to ponašaš?! Imaš li imalo srama?!“ On je pokušavao da je smiri dok je histerično mahala rukama i vikala. Ostali gosti restorana samo su zabezeknuto gledali Severinin izliv ljubomore", otkriva sagovornik Kurira.

A mi baš planirali u Hrvatsku na more, pa ne znamo da li će to biti ok ako raskinu. A i papa obišao Stepinčev grob što baš i nije bilo lepo na temu bratskog pomirenja. Što bi rekli ludi radikali – kardinal genocida…

Ali zato u VB opet cveta ljubav

Ali zato Veliki Brat radi na bratstvu i jedinstvu. Marijana i Nemeš ponovno su se prepustili strastima, a naravno ponovo je pao seks.

Marijana je rekla Nemešu da ona ne može bez seksa i da bi ona to stalno radila kao životnja. "Meni kažeš", odgovorio je Nemeš. Evo malo i videa da vas prođe želja:

JK i Milan Stankoviću duetu

Povratnik, pokajnik na estradu Milan Stanković snimiće duet sa Jelenom Karleušom. Oni su to hteli još odavno, ali je zli Saša Popović navodno stopirao sve dok je Milan bio u Grandu.

“Ideja se rodila u muzičkom ateljeu Trag, čije usluge koriste oboje pevača, a mogla bi da bude uskoro realizovana i tako postane veliki letnji hit. Jelena je nedavno i na svom profilu na Facebooku pohvalila novu Milanovu pesmu, a poznato je da on o njoj uvek govori u superlativu”, javljaju beogradski mediji. Ovo na estradi je skoro kao parenje mačaka. Sviđaš mi se sviđam ti se…

Katy pokazala grudi

Pogledajte novi spot Katy Perry u kome glumi štreberku koja se na školskoj zabavi malo opustila. Tu su i njene gole grudi, alkohol i sve kao sa američkih filmova. Uz to pesma "Last Friday Night" i nije tako loša.

Medijski rat

Glumac i voditelj „Survajvera“ Andrija Milošević prešao je sa Prve televizije na Pink gde će voditi kviz „Isplati se“, koji se emituje svakog radnog dana od 10 časova.

On očekuje da će nastaviti da radi na Survajveru i sa Prvom TV. Možda nije čuo da se između Pinka i Prve vodi najveći rat još od 1945. na ovim prostorima?

Kamerun skroz otvoreno

Glumica Kameron Dijazkaže da joj je sport omiljeni sport. "Seks je najseksepilnija reč, moj omiljeni sport. Uvek sam za to raspoložena. Jastuci mi se ne hlade, ali ne žurim s udajom. Mnogo je ljudi u braku sa partnerkama koji više nisu romantični i vidim da u tom zajedništvu nisu srećni. Ne želim da se udam da bih se posle razvodila", zaključila je Kameron dodajući da je mnogo puta u životu sela u avion samo da bi došla do dobrog kur*a. Auuu

Seki se ke*a

Kao i Jelena Karleuša sada se i Seka Aleksić bacila na komentarisanje dnevno političkih pitanja.

"Opet poskupljuje gorivo??? Ono, nisu normalni… Jadan ovaj narod, iskreno ga žalim! Jadni smo, 90 odsto naroda nema osnovne potrepštine za život! Razočarana sam!!! Svaki dan nešto poskupljuje, sve je gore i gore… Gde li će ova situacija dogurati, pitam se?! Gde su svi nestali???", napisala je Seka na svom FB profilu i dodala  "strašno, stvarno mi se k***a od njih. Ne znam šta da mislim, šokantno!". Vrlo mudro i elokventno nema šta!

 

Gola guza za kraj

 

Ova fina guza čije slike su ispod je u vlasništvu Monike Apor. Eto, čiste da ne kažete da nije bilo i prizemne golotinje, pored jeftinih fora u Tračevima petkom ove nedelje.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime