Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Dvor, Severina se udaje, Ana i Jelena se ljube na TV, Dunja Ilić ima nove slike…

Na istoku stare priče, Na zapadu ništa novo

Kao što smo vam već javili bratstvo i jedinstvo su ponovo u modi. Ako niste skapirali to znači da sledećeg leta idete na more ponovo u Hrvatsku. Mi bili i bilo nam je super.

Pošto se Severina doseljava u Beograd, a svi znamo da su Srbi i braća Hrvati tradicionalni građani i građanke gde su patrijarhalne vrednosti duboko usađene u genetsko nasleđe, zet i snajka će sve uraditi kako i dolikuje. Dakle, Milan je zaprosio Severinu, pišu srpskohrvatski mediji. Severina je upoznala Milanove roditelje, a i on njenu mamu. Svi su oduševljeni i dali su blagoslov venčanju. Samo da ne bude onaj sveštenik na venčanju iz vica "Oče grešila sam". "Znam gledao sam"

Blic navodno zna i kako se to dogodilo:

Milan se nasmešio, pogledao Severinu u oči i naizgled usput rekao:
– Mogli bismo se venčati u Las Vegasu.
– Mogli bismo – rekla je Severina i nasmešila se.
– E, stvarno bi trebalo da se venčamo – Milan je bio sve odlučniji.
Severina je na ove reči primakla svoje usne Milanovim i umesto da kaže: "Da", poljubila ga je u znak pristanka.

Kao iz balkanske bajke!

Inače, još malo regionalnih vesti u duhu praznične bratske ljubavi. Goran Bregović se vraća u rodno Sarajevo, a Saša Kovačević i Nikolina Pišek snimiće u Beogradu dva spota a uskoro počinje i LOTO koji će se prikazivati u svim bivšim zemljama SFRJ sa ogromnim premijama.

Nego, nešto nam pade na pamet ona pesma Riblje Čorbe:
Gole su lutke s naslovnih strana, još jedna pobeda Partizana, moju zaradu drugi troše, vreme bez promene, uglavnom loše.
Biće bolje, neko viče, na papiru mrtvo slovo, na istoku stare priče, na zapadu ništa novo.

Samo na Balkanu!

 

Grudi Ejmi Vajnhaus

Ejmi Vajnhaus se vratila nastupima, a na Internet je procurela fotka njenih golih grudi. Da je neka druga pevačica, baš bismo se obradovili, ali pošto je to spodoba Ejmi pravo da vam kažemo i nije nam do muzike. Slika vam je ovde ako baš želite da se osećate loše.

Ane Nikolić i Jelena Karleuša se ljube

Ok, da biste se oporavili od Ejmi i njenih grudi evo malo prave erotike iz domaće kuhinje, a svi znamo da nema ništa lepše od mamine sarme i gole Ane Nikolić.

Posle milion godina emitovanja evo najzad prvog razloga zašto bi Ami Dži šou trebalo da postoji. Jelena Karleuša i Ana Nikolić su se poljubile.

 

Samo da se razumemo, to i dalje ne znači da volimo Ognjena i njegove šale…

 


Dvor

Novi rijaliti šou koji će biti bolji, lepši i gledaniji od svih drugih počinje 16. januara. Dvor će se emitovati na Pinku, a voditelji su slatka Aleksandra Jeftanović i OH NE OPET Ognjen – Mislim da sam duhovit –  Amidžić

Navodno će u Dvor ući Lepa Lukić, Dejan Cukić, Igor Kostuć, Nemanja Nikolić, Bebi Dol, Danijel Šerifović, Joca Stefanović, Mika Kostić i maneken Jovan Stojanović.

Nego, gde je tu Ekrem Jevrić???

Kira nema dečka

Engleska slatkica Kira Najtli je sa glumcem Rupertom Frendom. Eto, sada možete da otputujete u London i vi je zaprosite.

Vest je potvrdio i Kirin otac, mada ne kapiramo šta to njega briga uopšte. „Da više nisu zajedno. Teško joj je ali to je bila zajednička odluka“, kaže ćale.

Nove slike Dunje Ilić

Vi znate da mi podržavamo mlade talente? Zato vam sada predstavljamo nove radove Dunje Ilić, nažalost ovoga puta se ne vidi njena slatka mala guza kao letos, ali ni ove fotografije nisu za bacanje. Ona ih je objavila na svom Facebook profilu gde inače piše i da su njeni politički stavovi DS (Demokratska stranka). To naravno znači da je mlada dama politički svesna i da zastupa modernu evropsku Srbiju, zbog čega ćemo se sada još više diviti njenim slikama u trenucima samoće.

Kako ti se čini?
Pokaži to i drugima!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *