Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Ana Nikolić kao Albanka, seks na Farmi i podrška Paradi ponosa, naravno Ekrem Jevrić a tu je i duhoviti Ognjen Amidžić

Farma kao Parada ponosa

Farma tek što je počela a gledaoci već mogu da uživaju u svemu onome što toliko vole: prostaklucima, svađama, vređanju i jeftinoj erotici. Paroški je izbačen sa Farme pošto je Bakija nazvao Ciganinom, a onda su farmeri proslavili sve to u visokom stilu.

Posle par pića više, Tina i Jelena su legle u isti krevet i mazile se po grudima uz vrele uzdahe, dok se jorgan čudno pomerao.

 

Cela Srbija je doživela kolektivni orgazam!

 

Ali ni to nije sve, pošto su učenici Farme i njihove porodice pokazale da su ljudi širokih shvatanja. Vendi je dozvolila Marjanu Rističeviću da je pipka za grudi, a njegova žena ima puno razumevanja za to. “Najnormalnija je stvar to što Marjan želi seks. On je baš dobar suprug i čovek i najbitnije mi je da tako ostane do kraja. Naša kuća i imanje su veliki, pa ima mesta za još jednu ženu. Ne vidim ništa loše u njegovom ponašanju, naprotiv. Razumem ga u potpunosti i ponosna sam na njega. Ne bi mi smetalo ni da gledam seks na Farmi, čiji bi akter bio upravo moj muž”, rekla je za Kurir Javorka Rističević.
 

Ustvari, toliko su liberalni pa kapiramo da će do nedelje i da podrže Paradu ponosa, na veliku radost svih gledalaca i javnosti.

Beograd je prestonica klabinga

Poznata R&B pevačica Eve je navodno tajno boravila u Beogradu, piše Blic. Ona je ove nedelje ludovala u klubu Stefan Braun. Pored toga što je bila jako dobro raspoložena i celo veče đuskala, svoje umeće pokazala je i iza šanka, kada je sa poznatima pravila koktele. Eve se trenutno nalazi na proputovanju kroz Evropu, pa je na nagovor svojih prijatelja posetila i Beograd i ovde provela dva dana. Kapiramo da joj je klabing preporučio Gerard Butler koji se toliko navadio na Beograd da je ovog leta viđen kako uzima City Magazin i Singidunum Weekly i krišom ide kod Lokija na pljeku…

Ana Nikolić kao Albanka

Ana Nikolić nije mogla da uradi goru stvar za svoju karijeru nego da ukrade pesmu. I to ne od bilo koga, već od albanske pevačice sa Kosova Leonore Jakupi. Zamislite samo! Originalna pesma se zove “Ti me je shumë xheloz”, a Anina verzija je “Zadnji voz”. Ne znamo šta joj je to trebalo, kada je lepo mogla da ukrade nešto od braće Turaka, kao i većina njenih koleginica. Mada, pošto što smo već otkrili da Farma promoviše gej seks, verujemo da Ana Nikolić ovom obradom pokušava da pomogne pomirenju Albanaca i Srba. To je skroz ok. Pogledajte obe pesme:


Dido ukrala fotografiju

Američkoj pevačici Dido je stigla tužba iz svemira. Nju je tužio je bivši NASA-in astronaut Bruce McCandless zbog omota njenog albuma iz 2008. godine. Kako tvrdi McCandless, Dido je ukrala fotografiju koju je on napravio 1984. godine prilikom leta svemirom i iskoristila je bez njegova dopuštenja. "Safe Trip Home" je treći studijski album pevačice Dido, a posle ovoga će imati jedino Safe trip do sudnice.

Nemoj Ognjene ako Boga znaš!

Ognjen Amidžić je za Story otkrio kakvi su mu planovi za novu sezonu. “Rad na emisiji je nešto što me stvarno ispunjava i pošto se završi Farma, počeće nova sezona Ami Dži šoua. Gledaoci će biti u prilici da vide razne novitete u emisijama, a ja imam veliku želju da ugostim zvezde kao što su Zdravko Čolić i Dino Merlin”, otkrio je Amidžić. Molimo te Ognjene NEMOJ! Evo, napravićemo dobrotvornu akciju samo da ne moramo da te gledamo. Ustvari, nemamo problem sa tobom, ali makar probaj da budeš duhovit. Znamo da je teško, ali mi verujemo u tebe!

Ekrem Jevrić i Purašević pomeraju granice

Ako ste mislili da ne može da se snimi ništa gore od planetarnog hita Ekrema Jevrića "Kuća Pos’o", onda ste se debelo prevarili. Ekremu sada društvo u novom spotu pravi crnogorska transcedentalna pojava Edi Purašević. Pesma se zove "Mjesečev put" i jasno je da poručuje da im je Planeta Zemlja mala i da će njihova popularnost uskoro postati inter galaktička, mjesečevim putem. Ako niste primetili, Ekrem je u čarapama. Bože, ima li te?

1 comment on “Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!”

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *