Ajmo žene kese i najnoviji tračevi, navali narode…

 

Gola Nataša Bekvalac

Neko je video golu Natašu Bekvalac, a to pritom nije Danilo Ikodinović. “Je l’ sa drugim muškarcem? Auuu, pa šta ćemo sada?! Ne znam ja te Natašine slatke tajne”, rekao je Dača za Kurir ne baš previše zabrinuto.

Nataša se slikala golišava u okiru promocije novog albuma “Ne valja”, a društvo na slikama joj pravi i maneken, kome je verovatno dovoljan honorar bio što može da joj vidi gole sike i malo se povata sa novosadskom pevačicom.  Malo li je?

Rijana se skida ali samo zbog umetnosti

Izgleda da je svetom estrade a pogotovo kod pevačica zavladao jesenji virus skidanja. Rijana je rekla da bi se slikala gola, ali samo ako bi slike bile umetničke.

“Ako ću da se skinem, to će biti na otmen način i po mojoj volji, a ne zbog novca. Ne bih uzimala pare za to”, rekla je Rijana.


To onda naravno znači da su ove slike koje je ona plemenito podelila sa svetom pravo umetničko delo.

 

Ljubomorna Hrvatska protiv Pink Mitrovića

Hrvatska carina je zaplenila luksuznu jahtu “El Bosko V” vlasnika TV Pink Željka Mitrovića. Navodno je Mitrović napravio nekoliko prekršaja oko procedura plovidbe, zbog čega jahta od kojih 100-inak miliona evra čeka još od septembra zavezana.

“Ako su već ocenili da je ‘El Bosko’ u prekršaju, brod je trebalo da vrate u Crnu Goru, a ne da ga puste da uđe u naše more i onda da ga zaplene i izreknu mu kaznu”, kaže advokat Nobilo koji zastupa Mitrovića.

Mi kažemo da su braća Hrvati samo ljubomorni što jedino oni nemaju Pink TV na Balkanu pa prave ovakve emotivne ispade i scene.

Keli Ozborn plakala od sreće

Keli Ozborn je liniju baš doterala u poslednje vreme, pa skoro da nema ništa zajedničko sa onom debelom devojčicom koju smo pre par godina gledali na MTV. “Isprobavala sam različite bikinije, a nikad ih ranije u životu nisam nosila. Zaplakala sam od sreće.

Plakala sam i tokom intervjua, jer nećete verovati svojim očima”, napisala je Keli nedavno na svom Twitter nalogu komentarišići svoje prve bikini fotografije.

 

I mi plačemo ali ne od sreće, pošto nam se i dalje ne dopada kako izgleda, čak i mršava u bikiniju.

 


Seksi  Rajan je najseksi

Magazin GQ je izabrano glumca Rajana Rejnoldsa za najseksi muškarca godine. “Moram da se naviknem na sve to. Ovo mojoj porodici daje još jedan povod da me zezaju do kraja mog života. Sada će me zvati – ti najseksi čoveče na svetu, idi baci đubre”, rekao je suprug Scarlet Johanson.

Inače on je nedavno poručio da muškarcima uopšte nije važno kako izgledaju. Ma da, videli bismo ga li bi to mislio da mu žena nije najseksipilnija devojka na svetu a on najseksi muškarac, već da prodaje kestenje u Knezu zato što je napustio školu i to zbog previše zezanja na temu njegovom izgleda.

Očajna domaćica se razvodi

Eva Longoria se razvodi od svog muža Toni Parkera. I ne, to nije zbog toga što je bila očajna domaćica, već zato što je Toni bio očajan muž i prevario je. Ona je na njegovom telefonu pronašla poruke koje ne bi trebalo da jedan verni muž razmenjuje sa drugim seksi devojkama. Vas naravno zanima sa kim? Sa Erin Barry, čije fotografije možete da vidite na kraju teksta. Malo liči na Evu zar ne? Makar ima dosledan ukus čovek.

Novak Đoković ponovo imitira, ali i gubi

Novaku je izgleda tenis malo dosadio, pošto je opet publiku razveselio novom imitacijom. On je na teren pre meča sa Mišelom Lodrom izašao obučen kao Gručo Marks sa mašnom i brkovima na oduševljenje publike. Samo naša publika nije bila baš oduševljena pošto je posle toga izgubio meč. Možda je previše razmišljao o sledećim imitacijama. E Novače, Novače…

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime