Končita lobira za Bojanu

Juhu, Srbija je prošla u finale Evrovizije, a strani mediji već pišu da imamo i dobre šanse za visok plasman.

U tome će sigurno pomoći i činjenica da prošlogodišnja pobednica Končita obožava Srbiju i lobira za Bojanu Stramenov.

Bojana Stamenov je bukvalno preko noći postala zvezda Evrosonga. Iako su je neki još pre početka takmičenja otpisali vodeći se prognozama kladionica, srpska predstavnica je nastupom u prvoj polufinalnoj večeri izbila u sam vrh favorita.

“Končita je prva čestitala Bojani plasman u finale. Potpuno je opčinjena našom predstavnicom i to ne krije. Svima priča samo pohvalno o Bojani i traži da glasaju za nju. Osim toga, ona ima dosta prijatelja među Srbima u Beču, što je samo motiv više da navija za Srbiju”, kaže izvor Blica. Vidite kako je sve izgledalo:

 

Marija Maksima sada peva i o Pinku

Mariji Maksimi izgleda nije bilo dosta slave posle pesme o Aleksandru Vučiću.

Mukica je gostovala u emisiji „Amidži šou“ i tom prilikom posvetila numeru i Televiziji „Pink“.

Ide ovako: „Pink“ je institucija, „Pink“ je revolucija, „Pink“ volimo da gledamo, odmah se predamo. Enormna gledanost, timski rad i predanost.

Inače kaže da je iz patriotskih razloga napisala pesmu o premijeru. Tako da verovatno iz istog razloga peva i o Pinku?

Kristijan protiv Veljka

Kristijan Golubović se malo ljutno što je izgubio u kik boks meču protiv albanskog takmičara Agima Abdulaha. A izgleda da je među onima koji su se malo podsmevali porazu bio i Cecin sin Veljko Ražnatović. Što se Kristijanu nije dopalo.

“Čuo sam da neko spominje sina Svetlane Veličković Veljka, da je takođe nešto komentarisao o meni… ako je i to tačno, poručiću mu oprez jer iz poštovanja prema njegovom ocu neću sada da mu iščupam uši”, poručuje Kristijan.

A Veljko je onda na svom Instagram profilu postavio fotografiju na kojoj se nalazi citat: "Throwing lamps at people who need to lighten up” (bacam lampe na ljude koje treba “prosvetliti").

Eh, uvek je veselo među tom krimi estradom…

Ana na majorci

Ana Ivanović otputovala je na pripreme u Španiju, na prelepu Majorku. A slobodno vreme provodi uživajući na ovom romantičnom ostrvu odakle svoje fanove, putem društvenih mreža svakodnevno čašćava fotografijama. Ne znamo da li je sa njom bio i fudbaler Bastijan Švanštajger. Inače, navodno je pala veridba i sprema se velika svadba u Beogradu. Sličice su vam ovde.
 
Vojin protiv Cece

A sin pokojnog Željka Ražnatovića, Vojin izgleda da se neviđeno zabavlja prozivajući drugu ženu svoga oca, Cecu Ražnatović.

Sada je na Facebook stavio sliku kuće na Dedinju, a ispod piše Velika seoba i Ono kad se celo selo kolektivno preseli u grad, aludirajući da se celo Cecino rodno selo, Žitorađa, preselilo u Arkanovu vilu na Dedinju.

I tako…

Igor Kojić iznajmio stan u Zagrebu

Ljubav cveta. A domaći mediji pišu da je Igor Kojić iznajmio stan u Severininom komšiluku.

Kebin sin još ne može da se useli kod svoje devojke zbog njenog trogodišnjeg sina Aleksandra, pa je rentiranje nekretnine bilo najbolje rešenje.

“Severina i Igor su postali nerazdvojni”, kažu neimenovani izvori. A i roditelji su zadovoljni.

“Sve što imam, rekao sam. Izbor srca mog Igora ima, naravno, moj i Oljin blagoslov”, poručio je tata Keba. Kraba.

Golotinja za kraj

Nemamo pojma ko je Nataša Šavija ali se malo skinula pred kamerama u Parovima. Evo vam ovde fotke pa vidite:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime