Anastasija se raznežila

 

Anastasija Ražnatović, ćerka Cece i Arkana Ražnatovića na društvenim mrežama objavila je fotografiju svojih roditelja.

I samo napisala – Ljubav.

 

Ništa ne kažemo. Evo da se i vi malo podsetite tog divnog vremena kada je ljubav bila najvažnija stvar na ovim prostorima:

 

Dača bi se ubio zbog Nataše

Danila Ikodinović ponovo ima šta da kaže o Nataši Bekvalac.

“E sad mi se već i više nego povraća, ako je to deo mog života ja ću sada da se ubijem. Kada sam ulazio u brak sa njom ja sam imao karijeru uspešnog sportiste, a na kom je nivou ona tada bila, u to ne ulazim. Pre nesreće ja sam bio sportista, a posle razvoda nisam bio ja taj koji je pravio senzaciju od cele priče, jer sam ćutao. Čak i kada sam nešto rekao izvlačili bi to iz konteksta da bi se tabloidi popunjavali tako da sa tom pričom ‘posle’ ja nemam nikakve veze i zato poslednje dve godine nikome nisam davao intervjue. Evo, moja prva žena je prelepa, pa zašto o njoj niko nije pisao? Ko želi senzaciju taj je i dobije”, rekao je Danilo.

Nemoj da se ubijaš Dačo molimo te.
 
Zorica lagala za faks?

Nećete verovati ali Zorica Brunclik decenijama je izgleda lažno tvrdila da ima fakultetsku diplomu.

“Zorica Brunclik nikada nije završila Ekonomski fakultet u Nišu. Radim kao profesor već 40 godina. Bio sam na mnogim funkcijama na ovom fakultetu i odgovorno tvrdim da Zorica Brunclik nije bila ni student na fakultetu, a kamoli da je diplomirala”, kaže za  prof. dr Zoran Aranđelović, dekan tog fakulteta.

Ma nije frka, neka lepo napiše doktorat i rešen problem. Inače baš deluje onako akademski zar ne?

Nećete je prepoznati

Domaća žuta štampa piše da se Marina Tadić vratila i šokirala pratioce na Instagramu. Ona je okačila sliku na kojoj kao ne liči na sebe.

I pravo da vam kažemo u pravu su, nismo je prepoznali.

Mada možda to ima veze sa činjenicom da prvi put čujemo za mladu damu.

Bizaran rasplet

Ana Marija Žujović i Vladimir Stanojević i dalje su u centru pažnje. Prvo je on izgleda pretukao. 
A onda joj je slao poruke. Recimo da bi je bez problema iz*ebao.

“Da se ne lažemo, da mi sada dođeš, izje*ali bi se i sada bih ti napravio dete”, napisao je Vlada u poruci a prenosi Blic. Da se ne lažemo!

Ali Ana kaže da im seks i nije bio neki.

“Najveći moj problem je što te nisam zavolela posle tih deset meseci i što nam je seks očajan. U seksu našem to nisam ja. Odrađujem ga. Nemam tu strast i emocije koje postoje s tvoje strane”, napisala je Ana Marija Vladi.

I tako vam mi pričamo… rijaliti praktično!

Seve i Milan na sudu

Prljav veš je počeo da se iznosi na sudu.

Advokati Severine i Milana Popovića vodili su oštru raspravu na zagrebačkom Opštinskom sudu. Sudija je ponudila pomirenje na koje bivši par ne pristaje.
 
Milan traži povraćaj od 308.000 evra, koliko je, tvrdi, uložio u njenu karijeru. Popović je izračunao da je na Severinu potrošio milion evra, a dve trećine duga joj je oprostio.
 
Sa druge strane, Seve misli da ima dokaze da su bili u vanbračnoj zajednici. Ako to dokaže može da traži pola imovine koju je on stekao za to vreme. Seve u dokazima ima i snimak sa Milanove jahte. Dobro, samo se ljube na njemu, nemojte da se odmah ložite.

Nego kad smo kod toga pogledajte malo Seve da se podsetite kako je slatka čak i bez šminke.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime