Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Soraja ima nove fotke, šta Stanija radi u Americi, ko se slikao za Playboy i ko je za psihijatra?

Soraja ima nove slike

I dopašće vam se pošto izgleda stvarno fino. Soraja Vučelić se ovog puta slikala na plaži ili recimo sa novim ljubimcem. Mišem! Slike su vam ovde pa bacite pogled, nisu loše…

Španska serija porodica Ražnatović i Terzić

Španska serija ljudi. Prvo smo otkrili da su Veljko Ražnatović i Maša Terzić u šemi.

A sada mediji pišu da je i Anastasija, ćerka Svetlane Cece Ražnatović u vezi sa Kostadinom Terzićem, sinom predsednika OFK Beograda Zvezdana Terzića.

“Posle dva meseca Mašine i Veljkove veze, kad je Cecin sin počeo da se intenzivno druži sa budućim šurakom, priključila im se i Anastasija. Iz drugarstva se vremenom rodila ljubav između Cecine ćerke i Terzinog sina. U početku se s njima družio i Mašin i Kostadinov brat Nikša, ali je ubrzo shvatio da je suvišan”, kaže jedan od drugara Cecine dece a prenose beogradski mediji.

Zvezdan Terzić nije baš oduševljen pa kaže da su to samo dečije igre. Mislimo da je hteo da kaže španske igre.

Srpska Beyonce

Ana Kisin je srpska Beyonce. Tako bar kažu. Mi naravno nemamo pojma ko je to. A mlada Ana nastavlja sa svojim igračkim akcijama pa ima in novi spot, na pesmu Lady Gage, Aura. Pogledajte:

Šabanu davali drogu

Šaban Šaulić je progovorio o nekim stvarima koje su mu se događale tokom godina karijere.

“Znali su u tim folkotekama da mi kesicu droge ubace u džep kao bakšiš, ali to primetim, pa im diskrtno kažem „bolje uzmite to što ste mi stavili u džep, vi ćete ga barem prodati, a ja ću ga baciti u WC šolju“, kaže Šaban.

Pa uviđavno i plemenito. Što da se baci kada može da se proda jel tako?

Bomba na kuću Sandre Meljničenko

Bačena je bomba na kuću na Dušanovcu u kojoj su živeli brat, majka i očuh Sandre Meljničenko.

A jedan od osumnjičenih je Vladimir Ašanin, biznismen iz Obrenovca. On kaže da su u njegovu kuću upali policajci sa nalogom za pretres a jedan je od osumnjičenih jer ga je, kako sam tvrdi, Sandrin brat Milan prevario za stanove koje mu je platio pre više od tri godine.

Zanimljivo nema šta.

Seka se slikala za Playboy

Pevačica Seka Aleksić se slikala za Playboy. Samo nešto sumnjamo da će biti skroz gola. Ali je makar objavila ovu sliku na Instagramu uz komentar: “Na slikanju za naslovnicu magazina Playboy”. Bilo bi bolje da je gola ipak…

Jovana se porodila

Voditeljka Jovana Joksimović i muzičar Željko Joksimović su postali ponosni roditelji malog Koste.

“Danas u 18:13h nas sin Kosta, udahnuo je zivot punim plucima. Srećan sam što liči na moju ljubav”, napisao je Željko na svom Twitter profilu.

Pa baš lepo.

Seve: Milan za psihijatra

Milan Popović je pričao ovih dana neke pikanterije o njegovom odnosu sa Severinom. O tome smo već pisali.

A ni Seve nije ostala dužna. Hrvatska pevačica tražiće povećanje alimentacije, koja je trenutno skromnih 2000 evra, i smatra da nije dobro da sin Aleksandar često viđa oca, jer navodno kaže da njegova psihička nestabilnost može negativno da utiče na dečakovo vaspitanje.

Seve zahteva psihijatrijsku evaluaciju bivšeg verenika jer je njegov život opsesivno vezan za feng šui pravilima, ali i da veruje predviđanjima astrologa i numerologa.

Ma ludnica…

Stanija u Americi

Stanije je otputovala u Ameriku gde planira da zaradi neki keš.

Ona će se u Atlantik Sitiju zadržati najmanje tri meseca jer želi da nađe dobar posao.

“Posle dužeg vremena odlazim u Ameriku. Idem da završim neke obaveze i nađem novi posao. Ovo je pravi trenutak da odem iz Srbije. Pobegla sam od svakodnevnog ludila da se odmorim, uživam i napunim baterije”. rekla je Stanija.

Samo nas zanima koji posao?

Evo vam ovde Stanijine golišave slike iz ranog perioda čisto da shvatite šta stvarno zna dobro da radi.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *