Ništa novo u zemljici Srbiji. Opet, ljubitelji farmi najglasniji, sad su u jeku nekih tamo top lista najžešćih svađa, ko s kim, kako i šta je rekao. E, vala, ljudi, kao da je ovo nešto novo, ima li neko da se voli, pomaže, druži i pride da o tome pišu novine. Nek se svađaju kad vole a možda se još uvek drže one narodne, ko se bije taj se voli. Neko je tu nekad pogrešio tokom vekova i vekova raznoraznih osvajača naše mile rodne grude. Nije ni bitno, zabrinjava nas jedna druga pojava, leto je a nema golih guza naših miljenica, zar niko nije otišao do mora, jezera i reka, zar se niko nije razgolitio? Uostalom, zašto uvek da gledamo preplanula ženska tela?

 
Očekujte neočekivano
 
Ajmo sada da vidimo kako su se dečki razgolitili. I što je još zanimljivije to može da se vidi na Fejsu Vlade Hrvatske. Ova reklamica je izazvala brojne komentare diljem njihove lijepe, ali bogme i kod nas.
 
“Očekujte neočekivano: Uz evropsku karticu zdravstvenog osiguranja štedite novac u slučaju nezgode na području EU”, stoji u poruci hrvatske Vlade na Facebooku
 
Zgodna poruka, zgodan i dečkić 
  
 

 
Na ruski način
 
Sad kad smo već počeli s razgolićenim muškarcima da nastavimo u tom pravcu.
 
Ovo je Sergej Veremeenko, ruski milijarder. 
 
Šta više reći, baš je šik na tom belom medvedu.
 
 
 
Ruskinje vole sportiste
 
I ovo će vas obradovati. Naša draga braća Rusi priredili su nam ovih dana eto, lepa iznenađenja u vidu fotkica i snimaka. Da se razgalimo uz voćne sokiće, laka pićenca i dobro društvance a sve uz komp, gledajući i diveći se.
 
Ovo je reklama za FK “Zenit” iz Sankt Petersburga.
 
Nije važno da li je profi, devojke se trude. 
 
  

 
Severinina usta 
 
“Severina je imala problema s usnama, puno su joj bile natečene. Prava šteta, lepa je i onaj ko je obavio operaciju morao je više da se potrudi,” rekao je čuveni plastični hirurg Željko Zenić.
 
Šta će Seve, omaklo se, valjda će moći da se popravi u nekom drugom cugu. Šteta za tako lepa usta.
 
Lepa usta lepo pevala, priznajte da volite, nemojte da se sramite
 
 
 

 
Tako to voli Novak
 
Novak Đoković rešio da obiđe komšije, bio u Boki Kotorskoj u Crnoj Gori a onda malo i u Hrvatskoj. I gle molim te, osvanule fotkice i tekstovi Novak i pevačica Nina Badrić a ona sva nasmejana. Na svom Instagramu je objavila fotku sa Novakom i kaže još kako je uživala u njegovom društvu. I još tamo neke djevojke komentarisale….slatki su oboje. 
 
Pa, dobro, u redu je, treba održavati dobre odnose sa komšijama i komšinicama, ali nek se Novak što pre vraća kući. Mora da vežba.  
 
Sine, emirati su to
 
MC Stojan bio u Emiratima.
 
Desio se bokserski sepktakl a MC Stojan je pevao svoju novu pesmu na engleskom “Flight of my Life”. Organizatorima se pesma mnogo dopala i proglasili je oficijelnom pesmom bokserskog spektakla. 
 
Nekoliko šeika iz porodice Maktum koji su ono, najnaj tamo, prisustvovalo  je njegovom nastupu. 
 
“Oduševljen sam svime što sam video i doživeo u Emiratima. Publika je sjajno reagovala na moju novu pesmu, koja će uskoro dobiti i spot, koji snimam na više lokacija u svetu,” rekao je Stojan.    
 
Ajd, da čujemo pesmu
 
 
 

 
Čovek se trudi
 
Ako vas ovo ne nasmeje, ne znamo šta će. Veseli Amerikanac peva pesmu “Mali mrav”. 
 
Zove se Sem Grej, živi u Njujorku, kao obožavalac je Srbije a u stvari, pajta se sa našima i oni ga nagovorili da otpeva pesmicu. Ludo su se zabavljali.
 
Možda ste ga već slušali, ali ajd da ponovimo. Peva mali, odma da mu se nađe angažman.