Ništa novo u zemljici Srbiji. Opet, ljubitelji farmi najglasniji, sad su u jeku nekih tamo top lista najžešćih svađa, ko s kim, kako i šta je rekao. E, vala, ljudi, kao da je ovo nešto novo, ima li neko da se voli, pomaže, druži i pride da o tome pišu novine. Nek se svađaju kad vole a možda se još uvek drže one narodne, ko se bije taj se voli. Neko je tu nekad pogrešio tokom vekova i vekova raznoraznih osvajača naše mile rodne grude. Nije ni bitno, zabrinjava nas jedna druga pojava, leto je a nema golih guza naših miljenica, zar niko nije otišao do mora, jezera i reka, zar se niko nije razgolitio? Uostalom, zašto uvek da gledamo preplanula ženska tela?

 
Očekujte neočekivano
 
Ajmo sada da vidimo kako su se dečki razgolitili. I što je još zanimljivije to može da se vidi na Fejsu Vlade Hrvatske. Ova reklamica je izazvala brojne komentare diljem njihove lijepe, ali bogme i kod nas.
 
“Očekujte neočekivano: Uz evropsku karticu zdravstvenog osiguranja štedite novac u slučaju nezgode na području EU”, stoji u poruci hrvatske Vlade na Facebooku
 
Zgodna poruka, zgodan i dečkić 
  
 

 
Na ruski način
 
Sad kad smo već počeli s razgolićenim muškarcima da nastavimo u tom pravcu.
 
Ovo je Sergej Veremeenko, ruski milijarder. 
 
Šta više reći, baš je šik na tom belom medvedu.
 
 
 
Ruskinje vole sportiste
 
I ovo će vas obradovati. Naša draga braća Rusi priredili su nam ovih dana eto, lepa iznenađenja u vidu fotkica i snimaka. Da se razgalimo uz voćne sokiće, laka pićenca i dobro društvance a sve uz komp, gledajući i diveći se.
 
Ovo je reklama za FK “Zenit” iz Sankt Petersburga.
 
Nije važno da li je profi, devojke se trude. 
 
  

 
Severinina usta 
 
“Severina je imala problema s usnama, puno su joj bile natečene. Prava šteta, lepa je i onaj ko je obavio operaciju morao je više da se potrudi,” rekao je čuveni plastični hirurg Željko Zenić.
 
Šta će Seve, omaklo se, valjda će moći da se popravi u nekom drugom cugu. Šteta za tako lepa usta.
 
Lepa usta lepo pevala, priznajte da volite, nemojte da se sramite
 
 
 

 
Tako to voli Novak
 
Novak Đoković rešio da obiđe komšije, bio u Boki Kotorskoj u Crnoj Gori a onda malo i u Hrvatskoj. I gle molim te, osvanule fotkice i tekstovi Novak i pevačica Nina Badrić a ona sva nasmejana. Na svom Instagramu je objavila fotku sa Novakom i kaže još kako je uživala u njegovom društvu. I još tamo neke djevojke komentarisale….slatki su oboje. 
 
Pa, dobro, u redu je, treba održavati dobre odnose sa komšijama i komšinicama, ali nek se Novak što pre vraća kući. Mora da vežba.  
 
Sine, emirati su to
 
MC Stojan bio u Emiratima.
 
Desio se bokserski sepktakl a MC Stojan je pevao svoju novu pesmu na engleskom “Flight of my Life”. Organizatorima se pesma mnogo dopala i proglasili je oficijelnom pesmom bokserskog spektakla. 
 
Nekoliko šeika iz porodice Maktum koji su ono, najnaj tamo, prisustvovalo  je njegovom nastupu. 
 
“Oduševljen sam svime što sam video i doživeo u Emiratima. Publika je sjajno reagovala na moju novu pesmu, koja će uskoro dobiti i spot, koji snimam na više lokacija u svetu,” rekao je Stojan.    
 
Ajd, da čujemo pesmu
 
 
 

 
Čovek se trudi
 
Ako vas ovo ne nasmeje, ne znamo šta će. Veseli Amerikanac peva pesmu “Mali mrav”. 
 
Zove se Sem Grej, živi u Njujorku, kao obožavalac je Srbije a u stvari, pajta se sa našima i oni ga nagovorili da otpeva pesmicu. Ludo su se zabavljali.
 
Možda ste ga već slušali, ali ajd da ponovimo. Peva mali, odma da mu se nađe angažman.
 
 
 
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime