Čije fotografije se kriju u Ćazimovom telefonu?

Navodno su devojke sa estrade ovih dana u panici. Vidite, stvar je što su u telefonu Ćazima Osmanija kao pronađene brojne fotografije srpskih estradnih zvezda. I baš finom izdanju izgleda.

"Neke od njih su uslikane s Ćazimom, a neke su se same slikale, pa slale fotke. Uglavnom, mnogo zanimljivog materijala za tabloide", prenose mediji.

Ćazima Osmanija su povezivali sa brojnim pevačicama, recimo Natašom Bekvalac i Anom Nikolić.

Telefon se navodno nalazi u policiji. Ako verujete u ovakve priče možda ovo može da bude zanimljiva jesen.

Počeo X Factor

Prva epizoda X Factora je prikazana a čini se da obećava. Najveću pažnju publike je privukla 13-ogodišnja Ilma Karahmet iz Kiseljaka, u Bosni i Hercegovini. Ma samo pogledajte i poslušajte.

 

Jelena Tinska protiv Biljane Srbljanović

Jelena Tinska je uspela da se opasno izblamira na Facebooku. Sve je počelo kada je Biljana Srbljanović povodom smrti Aleksandra Tijanića iznela svoje stavove na Twitteru. "Ne sećam se ovako tronutog vrha države povodom smrti Stojana Cerovića, mnogo ozbiljnijeg i većeg novinara, koji nije učestvovao u ZU, ZU dalje u tekstu abrevijacija za zločinačko udruženje… ", napisala je između ostalog Biljana.

A onda je Tinska napisala da je Biljana "Zlo od žene" i dodala da je "sterilna nesrećnica".

Pa čekaj, koliki moron treba da budeš da nekoga sa kim se ne slažeš prozivaš zato što nema decu?

Sram te bilo Tinska ali stvarno! Da smo kao ona rekli bi joj – ućuti glupa babo! Ali nismo kao ona srećom!

DSS i porodične vrednosti

A kada smo već kod blamova, evo još goreg od Jelen Tinske. O da i to je moguće. Milovan  Đurđević je član Glavnog odbora i istaknuti omladinac Demokratske stranke Srbije. A uz to i vrlo aktivan tviteraš.

Tako ovaj omladinac Obamu poredi sa majmunima, priča stvarno nekorektne viceve o Romima, psuje i proziva. Ako imate jak želudac kliknite ovde pa pogledajte sve te grozote. Mora da su to te porodične vrednosti koje DSS tako orno podržava.

 

Dokaz da su Jelena i Čupo imali seks!
 

Nemamo pojma ko su Jelena i Čupo. Ali izgleda da su oni imali seks na Farmi. Naši mediji već danima bruje da imaju dokaz da je seksa bilo. A pošto je stvar izgleda tako ozbiljna evo i mi prenosimo video:

 

 

Jovana trudna

O ne! Jovana je trudna! Željko Joksimović i njegova suprugačekaju prinovu! Dakle ništa od vaše ideje da je/ga preotmete.

A i Olivia

A vala i Olivia Wilde. Super slatka glumica poznata po ulozi u seriji House je to potvrdila pa je na Twitteru napisala da "bebe jedu čips i salsu zar ne?" Carica. Evo vam ovde neka njena slika da vidite seksi mamu.

Kako izgleda Haris Džinović bez marame?

Mora da vas je to nekad zanimalo? E pa posle 30 godina imate priliku! Slika je ovde.

Haris se fotkao prilikom izrade vize za Veliku Britaniju. Kako je procurela slika ne znamo ali mora da su se i Britanci šokirali kada su ga videli bez marame ili šešira.

Stanijina guza

Evo malo Stanijine guze za kraj. Čisto da se oraspoložite pošto je peeeetak! Slike su vam ispod dole ili na ovom linku.