Ovo je dvojnica Selme Hajek

Stela Stanković iz Smedereva će biti dvojnica čuvenoj Selmi Hajek. Holivudska glumica trenutno u Beogradu snima film "Everli", a za pojedine scene unajmila je dublerku, i to našu Stelu Stanković iz Smedereva.

Snimanje se odvija u studiju u Šimanovcima, a devojka koja je zadužena za menjanje Salme u eksplicitnim i opasnim scenama je studentkinja Mašinskog fakulteta.

Stela Stanković ima 23 godine, poreklom je iz Smedereva, a pre nekoliko dana se priključila ekipi. E pa svaka čast Stela!

Milan i Seve u lošem fazonu

Priča između Milana i Severine postaje malo bizarna. Popović je za hrvatsku "Gloriju" rekao da je sa Severinom raskinuo prijateljski, ali da je odnos njih dvoje kao roditelja zahladneo kada su njeni materijalni zahtevi postali preveliki.

"Do polovine ove godine, savršeno smo funkcionisali kao roditelji. Ona je dolazila kod mene, ja kod nje, delili smo vreme sa detetom… U junu smo razgovarali, i rekla mi je da je primetila da je sin sve privrženiji meni, pa bi volela da njoj i detetu u Zagrebu osiguram ‘iste uslove kakve imam u drugim mestima gde živim’", kaže Popović i dodaje da pretpostavlja da je mislila na "kuću, poslugu, obezbeđenje, komfor".

Onda joj je odgovorio da ne može za jedan dan da joj "stvori" nešto što je sebi gradio 20 godina. I onda se Seve malo iznervirala i tako to…

Ma bezveze, kada vam kažemo.

Emina na odmoru

Emina Jahović uživa na odmoru sa porodicom a vi možete da vidite kako izgleda.

Nažalost nema baš mnogo slika u bikiniju i dok se kupa ali ni ove nisu loše.


Ipak nema druge žene kod Jelene

Beogradski mediji su javili da je nekadašnja mis Jugoslavije, Jelena Jakovljević bin Drai, dobila suparnicu. Odnosno da je njen muž Said doveo drugu ženu kući.

"Jelena je više godina bila Saidova jedina supruga, ali pravila u Emiratima su jasna i na osnovu njih muškarac može u kuću da dovede više žena i za to ne postoje zakonske prepreke. Na kraju krajeva, takvi su običaji. Jelena se nije preterano zabrinula zbog odluke supruga, budući da joj po pravilima kao prvoj supruzi pripadaju sve pogodnosti i da njen status nosi niz beneficija koje ostale supruge nikad neće imati”, piše Kurir.

Ipak, Jelena je demantovalu ovu vest.

“Ovo je deseto leto da mi muža veličanstvenog novinari žene. Vidim nestašica baš vlada, pa čak i u kreativnosti kada je u pitanju kreiranje lažnih vesti. Kad god se ja spomenem, uvek ista vest“, napisala je Jelena.

Eto, važno je da smo to razjasnili. Ovde vam je Jelena da se podsetite kako izgleda.

Veljko Ražnatović se verio

Veljko Ražnatović, sin folk dive Cece, se navodno verio sa svojom devojkom Marinom. Veljko inače ima 17 godina a na jednom od svojih Facebook profila objavio da je veren.

"Pu, pu rano je još uvek. Veljko se bavi sportom, muzikom, glumom i trenutno se ne pronalazi. Ima vremena za ženidbu, rano je da budem svekrva", rekla je Ceca. Ma ko će da je pita, mada svarno su malo mladi golupčići, vidite ih ovde.


Monika kida srpski

Ekipa filma Emira Kusturice “Na mlečnom putu”, u kojoj je i slavna Monika Beluči, juče se iz Mećavnika preselila na Kamenu Goru iznad Prijepolja.

Ali ono čime su svi oduševljeni je Monika koja je propričala srpski. Pa skoro, ali ekipa filma kaže da joj baš dobro ide! Ma lepo kažu naši – govori srpski da te ceo svet razume. Gistro.

Procurele golišave slike

Zvezda Granda Savo Perović je u malo neprijatnoj situaciji. On je razmenjivao golišave fotografije sa maloletnom S.LJ. (17) koja je bila njegov najveći fan tokom trajanja takmičenja u Zvezdama Granda.

Onda je to preraslo u vezu, pa se i završilo. A onda se devojka naljutila i odlučila da podeli njegove fotografije sa svima i okačila ih je na Facebooku.

"Ne želim ništa da komentarišem. Mi smo bili zajedno pola godine i bilo nam je prelepo,šta god bih sad rekao udario bih na osobu s kojom sam nekada bio i koju sam voleo. A ona valjda najbolje zna zašto je to uradila i da li joj ovo stvarno treba", kaže Savo.

Pa dobro, lepo kaže. A slike su vam ispod ako vas baš zanima šta je to slao.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime