Ceci baš krenulo

Ceci izgleda neće biti frka oko plaćanja kazne državi. Za samo sat vremena njenu novu pesmu "Šteta za mene" preuzelo je sa Interneta 150.000 ljudi. A kako pesma košta 118 dinara, možete sami da izračunate koliko je Ceca zaradila samo prvog dana.

"Neverovatno je koliko se ljudi uključilo na internet da skine novu Cecinu pesmu. Imam obećanja američkih provajdera da će njihovi serveri uspeti da obrade sve zahteve, međutim sajt je trenutno toliko posećen da je došlo do prekida. Problemi će se vrlo brzo rešiti", rekao je Aleksandar Milić Mili. Stvarno neverovatno i mi to kažemo!

Ako vi nemate problem sa tim da dajete pare osuđenici na kućnom pritvoru, možete da je pazarite ovde.

Liv pokazala sike

 

Znamo da ste ovde zbog golotinje pre svega, pa da ne čekate kraj teksta. Pogledajte "bliznakinje" Liv Tyler koje je pokazala u filmu The Ledge:


liv-tyler-sexy-the-ledge by EgotasticMedia

 

Branđelina se uzima

Bred Pit i Anđelina Žoli će se najzad venčati i to na insistiranje svoje dece.

"Deca oduvek pitaju kada ćemo se venčati, ali u poslednje vreme primećujem da im to sve više znači. Moraćemo, izgleda, ozbiljno da se pozabavimo idejom braka", rekao je Pit i objasnio da u njihovoj haotičnoj kući deca znaju da postoje trenuci rezervisani samo za njih dvoje.

"Otvoreni smo prema deci. Kažemo im – mama i tata sada idu da se ljubakaju. Oni govore ‘jao, fuj, bljak’, ali moraju da znaju istinu", kaže Bred Pit. Car!

Nama je ovo totalno kul! Ali, vi ćete verovatno ipak makljati decu kada padnu kako ih slučajno ne biste razmazili i primenjivati druge balkanske pedagoške metode koje provereno donose uspeh jel da?

I naša svadba se sprema

Još jedan poznati par se sprema za venčanje. Kao što su nam Bred i Anđa slatki, tako pustimo i po koju suzu svaki put kada čujemo za ovu divnu ljubavnu priču koja je pobedila nacionalne predrasude. Severina i naš biznismen Milan Popović su u poslednje vreme često u Beogradu i izgledaju baš zaljubljeno.

“Severina i Milan se mnogo vole i u poslednje vreme sve češće pričaju o venčanju. Postoji mogućnost da će se svadba, čak, održi u Beogradu. Severina i Milan imaju mogućnost da putuju gde žele kada god požele. Upravo zbog toga im nije bitno da venčanje bude u inostranstvu. Oni bi voleli da su blizu svojih najmilijih. Mesto i vreme su najmanje važne stavke”, pišu beogradski mediji. Divno, šmrc, kako romantično, suz, prelepo…

Milan pokazao novo Perje

Milan Stanković je posle godinu dana boravka u totalnoj ilegali izašao u javnost. I to novom pesmom "Perje"

“Sve što vam nisam rekao za ovih godinu dana, čućete u pesmi koju vam poklanjam“, kaže plavušan. Drugačije je nego što ste očekivali zar ne? Još malo pa džezijana…

Robiju se ne seksa

Ludi Robi Vilijams kaže da uzima muški hormon testosteron kako bi unapredio svoj seksualni život. On se odlučio na ovu rizičnu terapiju zbog lošeg libida.

“To poboljšava zdravlje, memoriju, kosu, kožu. Jeste da može da izazove rak, ali ipak sam odlučio da počnem da koristim”, kaže Robi. Pa baš je izvagao dobro izgleda. Bujna kosa, ali rak pride.

Nego, sigurno vam je sada lakše kada niste vi jedini sa niskom seksualnom željom a?

JK vam poručuje!

Jelena Karleuša je bila na operaciji kako bi hitno sredila silikonske grudi sa kojima je imala probleme.

"Zahvalna sam doktorima koji su mi bukvalno spasli život. Mladim devojkama bih poručila da dobro razmisle pre nego što se odluče za uvećanje grudi. Da mogu da vratim vreme, s ovim iskustvom, nikada ne bih to učinila", rekla je za Alo JK.

Bravo sestro, ovo je poruka mladim devojkama koju očekujemo od jedne estradne zvezde! I sada se ne šalimo!

I Ivana se slaže

I Ivana Stanković ima slične poruke! "Mislim da je starost kazna za svaku lepu ženu. Ne volim je, ali ću se na svoj način boriti da kada dođe izgledam što bolje" rekla je Ivana. Ipak ni ona ne preporučuje operacije. "Ne volim egzibicije te vrste jer nisam videla nekog da posle toga izgleda fenomenalno ili mlađe već mi izgleda izobličeno, kao zombi i naduveno od silnog botoksa. Lek za lepotu su zdrava ishrana, miran san, prirodne kreme, masaže lica i mezoterapija", dodaje Ivana. I lepa i pametna, šta reći!

Pedofilija na Pinku

Pink kao da se pretplatio na lapsuse ovih dana. Posle Adriane Čortan koju su svi prozivali 2 nedelje kao da je kužna, sada je i Bojana napravila zanimljivu ispalu. Izgleda da Vlada Srbije ima novi resor – ministarstvo pedofilije…

 

2 KOMENTARI

  1. Hmm, koja crna ispala… lepo je rekla:
    “Bez obzira na jucerasnju izjavu ministra policije da ce se odlucno baviti pedofilijom, danas stizu informacije o novim slucajevija”…

    Dakle?

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime