– Dobar dan, daćete mi 500 grama parizera i malo tračeva.
– Žao mi je, ali u Domino Magazinu ne držimo ni jedno ni drugo.
– A tračevi petkom?
– To može, ali znate njih ne smete da čitate.
– Da naravno, to je samo za moju bolesnu tetku. Nosim joj i lek.
 

FOLK fight godine u Sloveniji!

Jelena Karleuša, Lepa Brena i Seka Aleksić su se okupile na istom mestu, i ne nije u pitanju tuča u blatu. Ako vam nije jasno, tri prve dame balkaskog folka se ne vole baš previše, ali su čak  zajedno zapevale na koncertu u Sloveniji održanom pre 2 dana povodom početka rada nove televizije Pink Si.

 

Ipak, nije sve moglo da prođe tako fino, a Seka ne bi bila Seka, da nije ostala dužna. Na svom blogu je napisala: “Kao što ste i videli dok je Brena NACIONALE pevala pojavio se neki muškarac sa blajhanom kosom kažu da se zove TRANDŽA i pokušao da otpeva prateće vokale i kad je ustanovio gospodin da falšira umuknuo je… U tom momentu da ste imali priliku da vidite VIP ložu u kojoj su svi plakali od smeha plakali bi i vi verujte mi!!!”

 

Pa vi posle kažite da blogovi nisu zanimljivi, mada kapiramo da Slovencima sve to uopšte nije zabavno.

Robija za autore Srpskog filma? Bravo za organe!

Mislite da ste veliki umetnik ako snimite film u koji smestite sve grozote koje ste vi i vaši ortaci uspeli da smislite nezadovoljni zbog svog života? E pa takav je otprilike scenario Srpskog filma, kao da su ga pisali seksualno neostvareni tinejdžeri. E pa izgleda da će samozvani umetnici malo da se zamisle kada sledeći put odluče da snime nešto tako.

 

Politika piše da su nadležni državni organi zatražili od ekspertske grupe mišljenje da li scene Srpskog filma Srđana Spasojevića zbog scena nasilja u sebi sadrže elemente krivičnog dela. Postoje izvesne indicije da bi u nekim scenama, eventualno postojali elementi protiv časti i polnog morala ili nekog dela u vezi sa zaštitom maloletnika, piše Politika. Evo jednom i mi da se slažemo sa organima (državnim).

Vampiri u krizi

Najpoznatiji vampirski par na svetu Robert Patinson i Kristen Stjuart su navodno u krizi i to zbog super slatke Hermione. Mlada britanska glumica Ema Votson je uzrok problema u ljubavnom raju dvoje glumaca. Kristen je navodno ljubomorna kao pas na prijateljstvo sa Emom, pa u poslednje vreme ne dozvoljava Robu da se druže. Moramo da priznamo da je razumemo. Ema je toliko slatka, da su i veze svih nas u Domino Magazinu u ozbiljnoj krizi samo zato što pišemo o njoj, i ponekada pogledamo poneku fotkicu..

Ljubavni šestougao

Skandal kaže da je njihov paparaco slikao Novaka Đokovića u prisnom zagrljaju sa pevačicom Radom Manojlović, inače devojkom odbeglog grandovca Milana Stankovića.

 

Žuta štampa piše da je tu u pitanju ljubavni šestougao između Novaka Đokovića, njegove devojke Jelene, Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića, Rade Manojlović i njenog dečka Milana Stankovića. Mi nemamo pojma o čemu se tu zapravo radi, ali kapiramo da bi svi mogli da odigraju partiju tenisa u šestublu. Makar imaju 6 loptica.

Misterija visine Toma Kruza

Svetski mediji već danima pišu o tome kako je Tom Kruz izveo Nemogućuju misiju. On je uspeo da na premierji filma Knight&Day bude viši od svoje koleginice Kamerun Dijaz. Tu ne bi bilo ništa čudno da ne znamo da je Tomica visok samo 170 cm, a da je Kamerun i bez ogromnih štikli koje je nosila viša od njega bar 5 santimetara.

 

Stručnjaci za komplekse niže vrednosti i druge osobine poznatih su ustanovili da je Tom uvek bio barem jedan stepenik iznad Kamerun kao i da je nosio posebne ukloške u cipelama koji su mu povećali visinu za bar 7 cm. E, džaba mu sva popularnost i Nemoguće misije kada mora da radi takve stvari i veštački podiže visinu – svog samopouzdanja.

Ponovo Milan Stanković

Milan Stanković je stvarno car, a i zabavniji je od 1001. noći i Farme zajedno. Ne samo da se suprodstavio Grand imperiji, učestvovao na Evroviziji, nego je njegovu pesmu Fejs sada skinuo i turski pevač Ismail. Ok, pokrali su nas na Svetskom prvenstvu u basketu, a sada skidaju i fore našeg Milana. Dobro, ovo drugo ćemo još i možemo da im oprostimo, ali samo zbog dobrih međudržavnih odnosa i Emine Jahović. Ustvari zbog Emine im opraštamo i ono prvo. Pogledajte kako Turci pevaju o Fejsbuku:

2 KOMENTARI

  1. Čitajući kritike na netu o Srpskom filmu , naišao sam i na Vaš portal.
    Kažete magazin za kreativnu , pametnu i urbanu publiku! Vrlo kreativno pišete o plitkim temama i tome ko se skinuo , šta obući…
    Elem , što se tiče pomenutog filma svaki iole pametan čovek bi shvatio alegoriju i metaforu filma , ali Vi niste. I nećete , i ne morate , i nažalost namenjen je baš onima koji ga ne shvataju , poput Vas. Pre bih za autore ovih tekstova rekao da su seksualno neostvareni tinejdžeri. E pa samozvani novinari , pošto ste izuzetno zadovoljni svojim životom , servirajte i dalje glupe tekstove i fotografije poznatih riba , putujte belim šengenom i low cost kompanijama , a ozbiljne ljude pustite da stvaraju i budu nezadovoljni životom , a Vi ili napišite ozbiljnu kritiku , ili se bavite horoskom i tračevima i jedite šta Vam se servira.
    Srdačan pozdrav!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime