Ana ima kućnu pomoćnicu

Ovo gore na slici je Ana Sević. Pojma nemamo ko je to. Ali ona i neki Darko Lazić su nedavno postali roditelji. Fino, čestitamo. Ali to nije sve.

“Mislim da je sasvim normalno da u 21.veku imamo kućnu pomoćnicu. Ona nam sređuje kuću, sprema ručak i u svemu nam pomaže dok Ana brine o Loreni. Inače, ćerkica je jako mirna, cele noći spava i ujutru se probudi oko 7″, rekao je Darko.

Pa jeste ipak je 21. vek majku mu. Ali samo za one sa kešom… Za ostale je više recimo srednji vek.

Ceca proslavila sinu rođendan

Sin prvenac Svetlane Ražnatović, Veljko proslavio je osamnaesti rođendan. I to normalno u hotelu Hyatt, kao što se i očekuje.

Među zvanicama je bila sve sama elita majčice Srbije: Ivica Dačić, Dragan Marković Palma, Aleksandar Antić, Marija Šerifović, Milica Todorović, Vesna Zmijanac, Saša Matić, Romana Panić, Luna Đogani, Oliver Mandić, Žika i Dajana Jakšić, Aca Lukas…

A Jelena Karleuša, Cecin arhineprijatelj je tom prilikom napisala na Twitteru svoj komentar.

“Srpski mediji se i dalje bave jelovnikom sina ubice i nanogice a ne jelovnikom dece poštenih ljudi?! Ah da, deca poštenih nemaju šta da jedu!”

Što je priznaćete vrlo zanimljivo opažanje…

Adriana sa Turčinom

Bivša srpska snajka Adriana Lima je navodno u šemi sa Turčinom. Tačnije TV zvezdom Akunom Ilikalijom.

U Turskoj je već postao nacionalni junak zbog toga što je smuvao Adrianu. Pa mi Marku spomenik da dignemo onda čoveče.

Seve ima novi spot

Severina je sve obradovala novim spotom i to za pesmu Generale. Pa, pogledajte, ipak je to Seve. Toliko je zaslužila valjda.


Ivan malo besan

Zvezda devedesetih Ivan Gavrilović je nešto nezadovoljan današnjim pevačicama.

“Pukao mi je film! Žene poput Severine, Nataše Bekvalac i Ane Nikolić samo jure bogate tipove. To je javna tajna. Ana Nikolić na televiziji glumi čednu umetnicu, a po tezgama se pijana sapliće i blamira.“, rekao je Ivan a onda i dodao: “Istina je da takve degradiraju muziku i sve čega se taknu. Svi znamo šta se krije iza svega toga. Prostitutke su poštenije od mnogih pevačica!”

Au! Ima da padnu tužbe 200 na sat…

Dara šokirala Srbiju

Dara Bubamara je malo šokirala Srbiju nastupom na TV Prva. Tačnije svojim grudima koje su, paaaaa, recimo, malo veće nego uobičajene.

“Moje grudi su taman onako kako treba da budu! Da li prelaze granicu vulgarnosti… Pa ja ne mogu da budem vulgarna niti da izgledam vulgarno, zar ne?”, kaže Dara.

Slika vam je ovde pa procenite sami da li je vulgarna.


Radin novi spot

Pevačica Rada Manojlović premijerno je objavila novu pesmu i spot pod nazivom Alkotest. Onako baš ingeniozno smišljeno nema šta. Ma pogledajte da ne komentarišemo bolje:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime