Na Farmi eskalacija ludila

Problem koji izgleda ne shvataju domaće televizije je da ludilo ima tendenciju da eskalira. Što znači da ćete posle svađa i vređanja a onda sitnih okršaja, vrlo brzo dobiti ozbiljnije tuče, nasilje a možda i nešto još gore.

Tako je na Farmi postalo pomalo opasno pošto slobodni umetnik Kristijan maklja sve redom. Sada je nasrnuo na Tijanu Đuričić.

Svađa je kulminirala kada je Tijana pomenula Golubovićevu suprugu, te je on nakon salve uvreda fizički napao starletu i izbacio je iz kreveta, a zatim i pljunuo.

Inače Kristijan će morati u zatvor pošto mu sud nije odobrio odlaganje robije. Čisto da znate.

Maja o deci

Maja Nikolić se Staniji Dobrojević poverila o svojoj deci za koju svi nešto pričaju da ih zapostavlja.

"Jesi čula da sam demantovala da sam napustila dete? Kako da napustim dete kad ima samo mene? Moji sinovi oduvek žive sa mnom. Lazar bude 14 dana kod mene, a 16 dana kod tate, tako smo dobili starateljstvo. Moji sinovi imaju samo mene, nemaju tatu. Lazar ima oca, i još dve sestre. Moj Novak nema oca, 18 godina ne plaća alimentaciju, video ga je dvaput u životu. To su mnogo teške stvari. Zato sam na početku rekla da mi niko ne dira porodicu", rekla je Maja.

Teške priče bre. Nije ni čudno što je malo nervozna Maja…

Cecina ćera puši?

Cecina maloletna kćerka Anastasija Ražnatović počela je da puši! Tako bar pišu domaći mediji. Ona se novom fotkom pohvalila na instagramu, pa su je neki malo popljuvali. Što kvari omladinu.

A možda je samo okačila ovu buntovničku fotku i u životu nije zapalila? Mada nešto ne verujemo.

 

 

Death look right there☝🏻️👀 #blacknwhiteshit #eyeofthetiger

A photo posted by Anastasija Ražnatović (@raznatovicanastasija) on

Selena išla na hemo terapiju

Pevačica Selena Gomez nedavno je otkrila javnosti da je išla na hemo terapiju.

“Dijagnostifikovan mi je lupus, zbog čega sam išla na hemoterapiju”, dok je žuta štampa pisala da je na rehabilitaciji. “Želela sam da kažem svima: Nemate pojma. Ja sam na hemoterapiji. Vi ste šupci! Povukla sam se u sebe sve dok nisam povratila samopouzdanje.”

Ne verujte novinama.

Seka usvaja bebu?

Seka Aleksić i Veljko Piljkić u braku su od 2010. godine ali nikako da im se ostvari najvažnija želja. Da postanu roditelji.

"Nikada neću zaboraviti tugu kada sam imala vanmateričnu trudnoću. To je bila bol koja se ne može opisati. Jednostavno, htela sam da ne ustanem. Moj psiholog je počeo da dolazi i danima samo dugo razgovarali. Bilo mi je bolje, ali ne potpuno, jer još nisam bila spremna za posao i publiku. I Veljko i ja smo bili skrhkani, ali i dalje jarko želimo da dobijemo dete i verujem da će se to desiti u pravom trenutku", rekla je Seka za Puls i dodala da bi pored biološke dece, volela i da jednog dana usvoji dete.

"Usvojila bih dete. Apsolutno je nebitno da li će to biti devojčica ili dečak. Jednog dana kada proširimo svoju porodicu, i to će doći na red", rekla je Aleksićeva

Nego nas zanima hoće biti tajlandska ili kineska beba?

Rada ima novog dečka?

Rada Manojlović izgleda ima novog dečka. I to sina Isidore Bjelice.

Navodno je Lav Grigorije Pajkić na sve načine pokušavao da se dodvori pevačici koja mu se samo smeškala. Lav je na kraju uspeo da uzme pevačicin broj telefona. Pevačica ipak nije želela da da otkrije da li je možda na pomolu nova ljubav.

"Između nas nema ničega stvarno", pravdala se Rada iako nije bila ubedljiva, ocenjuju kolege novinari.

Fin mladić iz fine kuće nema šta.

Samo zašto li se njemu dopada Grandova pevaljka nije nam jasno?

Kate skoro pa gola

Super slatka Kate Hudson slikala se u crvenom vešu i pohvalila trbušnjacima. Evo je za kraj čisto da se malo razveselite:

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime