Lady Gola

Lady Gola. Pardon, Lady Gaga Grke poziva na koncert golišavim slikama. Gore je jedna a ovde je još jedna. Čisto da počnemo veselo.

Kako su slavili košarkaši

Košarkaši Srbije su u Beogradu proslavili osvajanje srebrne medalje na Svetskom prvenstvu.

Miloš Teodosić i Miroslav Raduljica su se veselili uz narodnjake. A šta zar niste pomislili da će na neku elektroniku? Srbija je to brale!

 

 

Soraja se fakat malo promenila

Starletu Soraju Saru Vučelić u poslednje vreme optužuju da se sređuje u Photoshopu pre nego što slike objavi na netu. A ima i onih koji misle da preteruje sa operacijama. Pa fakat izgleda malo drugačije nego pre priznaćete. Evo uporedite nekad i sad slike.

Nataša odbila gejeve

Nataša Bekvalac odbila je da učestvuje na ovogodišnjoj gej paradi.

Ona je pregovarala sa LGBT aktivistima ali na kraju nije bilo ništa od koncerta sa Filipom Janevskim Fifi, bivšim učesnikom X Factora.

“Poznato je da spadam u red osoba koje poštuju svaki vid različitosti. Nadam se da će njen koncert, kao i sama parada proći u najboljem redu i zahvaljujem se na pozivu. Nažalost, neću moći da se odazovem jer mi je 25. septembra rođendan, pa ću dan posle biti sa sestrom i prijateljima van zemlje”, rekla je Nataša.

Ok, onda je opravdano!

Procureće pornić sa Igi

Rep senzacija Igi Azelia je u problemu. Zato što njen bivši dečko i menadžer planira da objavi njen kućni porno.

A ima u puno pravo na to pošto je Igi potpisala ugovor u kome se kao jedna od stavki navodi da on ima pravo da "proizvodi, prodaje, distribuira i oglašava bilo koji njen video snimak".
 
Dakle to je to. I jedva čekamo. Do tada običan spot:


Dunjina španska serija

Dunje Ilić jedno vreme dugo nije bilo u medijima, ali sada se vratila. I priča je luđa neko ikad.

Prvo se udala. Pa se razvela posle par dana. Ali njen muž kaže da se nije razvela. A Dunja je onda na Facebooku napisala da uklanja inicijale koje je istetovirala na vratu, dodavši da se pokajala. Kapiramo da se radi o inicijalima njenog bivšeg/sadašnjeg supruga.

I tako. Njoj je barem zabavno. Ko zna šta će biti za vikend.

Veljko ima novu ribicu

Ljubavni život Cecinog sina Veljka Ražnatovića je glavna tema u žutoj štampi.

E pa sada je tu nova ribica. On je sa novom devojkom izašao u noćni provod, a kako očevici kažu, nisu skidali ruke jedno sa drugog…

A imate i fotke koje su naravno brzo našle svoj put do neta.


Mimi Oro svima pokazala

Starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro ima pesmu i spot po imenu Tron. Sigurno po Trone Legacy, ili možda Game of Thrones, pošto je Mimi krišom štreber.

“Pokazala sam kako se u Srbiji lako može postati poznat. Istina, sve te ružne komentare treba izdržati, ali ja sam ostvarila svoju nameru. Snimila sam prvu rep pesmu, Tron, možda baš kao odgovor onima, koji su govorili da sam – dno”, kaže Mimi.

Sada će svi pogledati pesmu i shvatiti da je Mimi zapravo mlada, nezavina žena koja je uspela u životu!

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime