Najveći hit ove nedelje, koji će možda po čitanosti nadmašiti čak i našu Istoriju Srbije u Facebook verziji je nova pesma Indire Radić. I to duet sa Stankom Marinkovićem, pa još na francuskom. Ovo je, jednostavno genijalno:


 

Bora se izvinjava Slovencima

Evo i prve pametne stvari od Bore Čorbe za bar 20 poslednjih godina. On se izvinio Slovencima što ih je nazvao konjušarima.

"Generalozovati ceo narod, lupati etikete je pogrešno, ja sam za građane Slovenije nešto izjavio u afektu. Svima koje je moj eksces uvredio, izvinjavam se", kaže Bora.

Lepo, eto sada ni mi više nećemo da generalizujemo, recimo članove i simpatizere DSS. Dobro, ipak hoćemo! Ali evo nećemo bar članove SPS!

Leonardo smuvao novog anđela

Leonardo di Kaprio je smuvao Erin Hitron. Ona ima samo 22 godine, a stari šmeker već 37. Nije se loše setio Leo.

E sad sve bi to bilo ok da Leonardno nije baš bacio okce na anđele Victoria’s Secret. Pre Erin je bio u šemi sa Žizel Bundšen i Bar Refaeli. Možda ima dečko neki fetiš… Ovde je skroz gola, ali kapiramo da vas to ne zanima.

E pa stvarno

Elektroprivreda Srbije će pljunuti 30 miliona dinara za diskove Zdravka Čolića. I ako posluje sa gubitkom to ih nije sprečilo da redovne platiše nagrade ovako užasnim poklonom.

Čak se razmišljamo da prekinemo plaćane struje samo da ne bimo dobili Zdravka na kućnu adresu. To bi bilo toliko strašno da bismo razmislili o iseljenju u Kanadu ili recimo Tasmaniju. Ali ZDRAVKA? Pa bolje da su nam poslali Indiru Radić i ceo Grand zajedno. Stvarno. Dole rukovodstvo bre! Pogledajte ovo ispod ali samo ako niste skoro jeli i imate baš jak želudac i čelične nerve. Uf nije nam dobro, šta nam je ovo trebalo!


 

Zlostavljane misice

Skandal u Hrvatskoj. Miss Universe Hrvatske 2012. nije ni počeo, a vlasnik licence za Hrvatsku, Vladimir Kraljević je priveden. On je navodno optužen za nameštanje i seksualno zlostavljanje.

Kraljević je proveo nekoliko sati u policiji koja ispituje da li je počinio kazneno delo seksualnog zlostavljanja, za što ga je prijavila jedna od kandidatkinja.

Martina K. je navodno dobila pismenu potvrdu od Vladimira da će pobediti ali pod njegovim uslovima. Znate na šta je valjda mislio Vlada… 22-godišnja devojka je ipak odlučila da ode u policiju i optuži ga za seksulano zlostavljanje. Pa pametno!

Sokoj: Najveći državni neprijatelj?

Sećate se vesti od pre neki dan da ona čudna organizacija Sokoj planira da uzima reket i za računare sa obrazloženjem da će korisnici ionako koristiti ilegalnu muziku

E pa sada imamo još jedan razlog da ih mrzimo.

Izvođači narodne muzike se takođe žale na misteriozni Sokoj. O ovom problemu posvedočio je najpre pevač Džej Ramadanovski, koji je autor nekoliko pesama u svojoj karijeri i ekskluzivno za „Alo!“ otkrio da mu je „Sokoj“ za 2010. godinu isplatio 6.357 dinara na ime autorskih prava, a ogorčen je i Šaban Šaulić, koji protiv ove organizacije vodi nekoliko sporova.

Pa kada su udarili na Šabana i Džeja onda zamislite samo koliko su besramni…

Anđelina i Bred vole trubače

Rade Šerbedžija je u Los Anđelesu organizovao žurku povodom novog filma 72 dana njegovog sina Danijela.

Tu su bili i trubači, ali i Angelina Jolie i Brad Pitt kojima se sve baš dopalo. A onda su uživali u balkanskim đakonijama, ćevapima, ajvaru i šljivi… Možda se još i presele kod nas i šta običan srpski domaćin da kaže.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime