Amerikanci pisali o Karleuši

Američki W Magazin je pisao o Jeleni Karleuši. O da!

"Svojevremeno ju je Perez Hilton nazvao srpskom Lady Gagom, Karleuša koja je u postkomunističkoj Srbiji, u centru pažnje od 1995, ustvari je Gaga pre Gage! Tačnije, pre Gage je bila ikona šok pop muzike. Često viđena u koži, lancima, ova plavuša oblajhane bele kose i ubistvenog tela sa neverovatnim trbušnim mišićima, najbolje može da se opiše kao smrtonosna fetiš barbika! Njena muzika je tvrda fuzija autotjun repa i transa. Njen rep hit Krimi rad obiluje opako dobrim metaforama i rimama. Zaista, opasno dobro!”, stoji u tekstu magazina W.

Au oni to ozbiljno! E sad jedino nas malo brine što su upotrebili izraz wannabe Lady Gaga, što nismo baš sigurni da je pohvalo, al ajde… pogledajte ovde deo teksta pa sami procenite da li su je malo zezali ili stvarno.

Poginula Dolores

Tužne vesti. Lepa hrvatska glumica Dolores Lambaša juče je poginula u saobraćajnoj nesreći.

I to je bilo dovoljno raznim kretenima iz naših i njihovih nazovi medija da kažu da je "stiglo Tošetovo prokletstvo". I sve zato što su nastradali na istom mestu. Istom, sa samo sa 60 kilometara razlike, ali ko da je to bitno.

A tu su i informacije da su oboje rođeni 1981. godine i da su oboje poginuli u oktobru na istom mestu, na isti način. Inače meštani taj deo puta smatraju ukletim, čisto da znate.

Nekako nam sve to baš bezbeze pravo da vam kažemo…

Ekrem bi kre*nuo Mis Svetlanu

Evo i malo vesti sa Farme. Ako ste iole normalni preskočite ovaj deo kada vas molimo.

Dakle, farmeri su odgovarali na pitanja gledalaca.

Ekrem je prvo izjavio da mu se ne sviđa Mis Svetlana, a zatim se predomislio i dodao da bi rado imao seks sa njom. Ivan je ponovio da je zaljubljen u Saru, a Divna je zaključila da je Jelena Golubović još jedna od krmača koje su dobile popularnost preko njene ćerke Jelene. Kaća je demantovala da je rekla da je najbolja riba u Srbiji, ali je napomenula da je lepa i pametna, što je dokazala time što je uspešno nabrojala sve padeže, doduše, nije baš pogodila pravi redosled.

Je*ote, ko su ti ljudi uopšte???

Arapi hoće Cecu

Turistička agencija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, kompanija Enjoy Dubai zainteresovana je za saradnju sa našom Cecom. Aha! Agenti kompanije trenutno potpisuju ugovore sa domaćim putničkim agencijama, a u narednim danima održaće sastanak i sa srpskom zvezdom, kaže Agneš Hanko iz menadžmenta arapskog turističkog operatera.

"Ukoliko planovi sa gospođom Ražnatović budu realizovani, srpska zvezda će prisustvovati ekskluzivnoj promociji ove, svetski popularne destinacije tokom koje će grupa turista iz Srbije biti u prilici da uživa u pustinjskom reli safariju, obilasku modernih građevina, marina, veličanstvene velike džamije, palata, ali i drugih, među srpskim turistima manje poznatim turističkim atrakcijama Emirata", kaže Agneš.

E pa baš fino!

Radujte se!

Radujte se! Kristen Stjuart i Robert Patison ponovo su izgleda zajedno!

Znali smo da ćete se oduševiti.

Pet meseci nakon raskida veze, čini se da Kristen Stjuart i Robert Patison još uvek nisu preboleli jedno drugo. Navodno je Kristen provela noć u njegovoj vili 9. oktobra. I ko zna šta su radili… Ma vidite je samo kako je slatka i gola na ovim fotkama!

Poslanica i ljubavni problemi

Poslanica u Narodnoj skupštini Nevena Adžemović nedavno se ponovo rastala od svog supruga, javljaju domaći mediji.

"Istina je da smo se rastali, ali ja više ne bih komentarisala privatni život", bilo je sve što je poslanica Nove Srbije imala da izjavi. Mudro i uzdržano!

A sve što mi imamo da kažemo je da pogledate ovaj video:


Dragana dobila Bantley

Folk zvezda Dragana Mirković kaže da baš voli stare automobile.

"Obožavam old tajmere, Toni ranije nije bio u tom fazonu, ali je pored mene i on počeo da se interesuje za njih. Nisam od onih koji po svaku cenu moraju da voze skupe i dobre automobile, ali su zato old tajmeri moja velika strast i slabost. Oba sam dobila od Tonija, a Bentley je stigao u naš dom prošle godine, kao poklon za godišnjicu braka", kaže Dragana.

I vi isto volite old tajmere jel da?

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime