Lizanje stopala na Farmi

Ekrem ne samo što je marketing ekspertima održao lekciju o viral kampanja svojim Youtube hitom Kuća-Poso, učio Bakija Engleski nego će sada da vam objasni i neke finte na temu seksa…

Inhibicije su konačno pale na Farmi pa je Ekrem ove nedelje “Vendiju” malo lizao stopala. Kapiramo da čovek voli fetiše i ostale moderne stvari pa se najzad oslobodio. Možda će nekome sve biti previše, da ne kažemo najogavnija stvar koju su videli, ali mora mu se priznati da je čovek izašao iz okvira prosečnosti.  

Možda na kraju Ekrem otkrije da ima doktorate iz elektrotehnike i odnosa sa javnošću ali ustvari ne voli da se hvali svim tim.

Dokoni psiho doktor

Izgleda da nisu samo kod nas ljudi toliko dokoni da uživaju da se bave tuđim problemima i vezama. Američki psihijatar Drew Pinsky kaže da Andželina Žoli i Bred Pit srljaju u propast

“Njihovom nuklearno-eksplozivnom prekidu kumovaće bivša glumičina zavisnost o narkoticima. Ne postoje bivši zavisnici. To jednostavno nije prirodno, kada ste jednom bili zavisni, uvek ste zavisni, ali možda ste na putu uspešnog oporavka ili ste pod kontrolom. Kod nje ne naslućujem velike promene i ne vidim dokaze da je izlečena. Dakle, jedna osoba u vezi je zavisnica od heroina, što je hronična bolest”, kaže smarač Drew kome mi možda bilo bolje da gleda svoja posla. Ustvari, verujemo da je samo nesrećan što ga žena ne voli pa ovako leči frustracije. Zar psihijatri ne bi trebalo da pomažu i šire ljubav svetom?

“Između njih će se dogoditi neka vrsta zamora materijala, a zatim i eksplozije koja će biti zanimljiva za posmatranje”, zaključuje psiho doca. Pošto mu je toliko dosadno možda bi neko mogao da mu javi da u slobodno gleda Farmu. Kapiramo da bi mu se baš dopao Ekrem.

Gola Paris u kadi najpopularniji video

Britanski tabloid The Sun je napravio listu najgledanijih estradnih video snimaka 2010. godine.

Na prvom mestu je privatni snimak Paris Hilton dok se kupa u kadi.

 

Bogatašica se snimala kako pere svoje intimne delove a i kako pokazuje dekolte u peni. Iako je snimak star 3 godine, kao i oni drugi umetnički radovi Paris, ovaj video i daje obara rekorde.

 

Na drugom mestu je Lindsay Lohan snimljena u toplesu, na trećem je Gemma Atkinson u lezbo akciji, a na trećem Pamela Anderson kako vas budi maznim glasom u krevetu. Nataše Bekvalac kako se svađa sa Sergejem Trifunovićem nema na listi, što nije pošteno.

Ceca INTERnacionale

Ceca ipak nije pobegla u Australiju. Brižna majčica nacije je shvatila da Srbija ne može bez nje pa se i pored rizika da bude optužena i uhapšena vratila kući.

Ipak, za slučaj da ovde sve ne prođe kako bi trebalo Ceca ima dovoljno rezervnih fanova i širom sveta.

 

Tako je u Brizbejnu upoznala fana iz Indonezije koji peva njene pesme. Pogledajte kako nesrećnik peva na tečnom srpskom jeziku, dok ga Ceca majčinski toplo podučava. Idila!

 


Seksi špijunka Ana ulazi u politiku

Ako vam nije jasno zašto je ruska špijunka Ana Čepmen postala tako bitna, onda pogledajte njene nove gole fotke koje su procurele na Internet. Ustvari nisu procurele nego ih je objavio njen bivši muž koji je sve vreme mislio da mu je upala kađika u med pošto je u srećnom braku sa vrelom Ruskinjom. Kapiramo da se malo smorio kada je saznao da je oženjen ruskom agenticom na tajnom zadataku da se ubaci u Američki sistem i čeka kojih 20ak godina kako bi aktivirala nuklearku usred New Yorka ili nešto slučno. Ustvari nećemo da podležemo stereotipima iz filmova, možda je i trebalo nešto drugo da uradi, recimo da sazna tajni sastojak Big Maca ili raskrinka Disney svetsku zaveru.

E pa Ana vam je baš popularna ovih dana, pošto je juče postala član vladajuće partije Jedinstvena Rusija.

 

Pošto Ana ima samo 28 godina, ona je članica omladinskog krila partije ruskog premijera Vladimira Putina. “Ukoliko se svako od nas obraduje novom danu, onda bismo mogli da uradimo nešto novo i korisno”, rekla je Ana Čepmen.

 

Recimo da svaki slobodan trenutak iskoristite za seksi slikanje. To nije baš novo ali je baš korisno. Nego, da vam se ne čini da je kod nas Koštunica spavajući ruski agent? Čak iako je tako Rusi će imati problem da ga probude kada bude trebalo.

Gej brakovi u Crnoj Gori

Kurir piše da se Crnogorci spremaju da homoseksualcima priznaju pravo da sklapaju brakove. Iako je Ferhat Dinoša, ministar za ljudska i manjinska prava, nedavno izjavio da u Crnoj Gori nema gejeva, iznenada iz njegovog resora stiže informacija da će „ministarstvo u konsultaciji sa Vladom i Ministarstvom pravde razmotriti mogućnosti regulisanja pravnog i socijalnog statusa istopolnih brakova“. Pa logično, kada u časnoj Crnog Gori nema gejeva, onda mogu i da legalizuju sve to pošto ih ni nema. Baš su se mudro dosetili nema šta, kao Njegoš da ih je podučavao.

Crnogorsko ministarstvo „uvažava preporuke Komiteta ministara Saveta Evrope sa sastanka od 31. marta 2010. godine“. To sve znači da će i naši gejevi iz Srbije moći za vikend do Budve na venčanje, što je mnogo bolje nego da moraju u Las Vegas ili neki drugi udaljeni grad. Još samo kada bi Ibarska magistrala bila malo bolja svi bismo otišli da se venčamo najboljim drugom/drugaricom, kada već možemo.

Kaže Crnogorac ćaletu: Ja sam gej
Jel nosiš Armani odela, imaš sređenu kosu i nabildovane mišiće?
Ne!
E pa onda nisi gej, nego si obična pederčina.

Otkaz zbog masturbacije

Taylor Momsen koju sigurno znate iz serije Gossip Gir je popila otkaz u agenciji IMG Models, čija je članica postala sa 14 godina. Taylor je pre toga rekla da devojke pre nego što se upuste u spavanje sa muškarcima treba dobro da istraže svoje telo. “Velika sam promoterka masturbacije. Ne spavajte okolo, nego upoznajte prvo sebe. Tipovi to rade, ali devojke ne. I upravo zato toliko njih ima loša iskustva”, kaže Taylor. Uopšte ne kapiramo šta je loše rekla? Ili im se možda nije dopao ovaj spot mlađane zvezde:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime