Seka i njen novi pas

 

Ovo gore na slici je Seka Aleksić. A sa njom je Čeda. Štenac koji je izbačen na ulicu a neka zla deca su mu odsekla rep i mučila ga. Ali on je sve istrpeo i danima čekao novog vlasnika.

A onda se pojavila Seka, odvela ga kući i obukla u roze džemperić. Čeda je i dalje malo zabrinut ali vidi se da je srećan. Iako nismo sigurni da mu se sviđa roze boja. A Seka je carica. I upravo je stekla imunitet kod nas pa je nećemo zekiti. Ok, bar neko vreme…

Lidija šokirala Hrvatsku

Sigurno do sada niste čuli za Lidiju Bačić. Donedavni anonimus muzičke scene upravo doživljava svetle minuta svoje karijere. I to uglavnom zbog svog – dupeta.

Pogledajte video za pesmu Kaktus. Prosto ne znamo da li je bolja pesma ili spot. NE!

Nevena piše poeziju

Ima ljudi kojima jednostavno sve ide u životu. Recimo Neveni Adžemović. Proslavila se kao članica grupe Models. Onda je bila narodna poslanica. A sada kaže da uskoro planira da objavi svoju prvu zbirku poezije.

“Život je čudo prirode, u životu postoje razne prepreke koje moraš da pređeš i ostaneš zdrav, jer život je i sutra i prekosutra, i ne traje samo jedan loš dan. U životu budi mudar, hrabar, istrajan i ostvarićeš svoj najlepši san, jer život beskrajna ljubav i ne traje samo jedan loš dan. I kada plačeš i kada toneš, ustani brzo i ostani jak. Ma samo ti se učinilo da život nije ponekad lak”, otkrila je Nevena deo jedne pesme

Pa ovo je za Nobela ljudi! Nobela koji se dodeljuje u zabavištima recimo.

Rada i alkotest

Pevačica Rada Manojlović se vraća na scenu novom pesmom pod nazivom Alkotest. A u spotu će biti seksipilna zatvorenica, koju policija privodi zbog vožnje u pripitom stanju. Pa da, nešto kao uvod u pornić recimo…

Bora ide iz politike

Bora Čorba je rekao da više nisam član ni jedne političke partije, niti će ikada više biti.

Pa dobro se setio.

E sad, to što je bio magarac pa nam je upropastio najbolje pesme naše mladosti zbog svog srbovanja, Koštunice i Rusije bismo i mogli da mu oprostimo.

Ali Pink Zvezde ne možemo nikako da mu oprostimo.

"Takođe, nijednu političku opciju neću ni podržavati nego ću u budućnosti sve svoje snage posvetiti rokenrolu, stvaranju novih pesama i uveseljavanju naroda", poručio je Čorba.

E pa na vreme je trebalo da misliš o tome Boro…

Ledenica samo što ne ubi ministra

Obično se ne bavimo politikom ovde. Ali ima nešto posebno zanimljivo u ovom snimku gde ledenica pada na glavu ministra energetike Aleksandra Antića.

Nešto puno obrta. Kao antička tragedija recimo…

Seve kaže da birate crveno

Severina vam za kraj daje modni savet. "Kada se dvoumite, birajte crveno“, napisala je Severina na Instagramu i objavila fotku.

Totalno se slažemo!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime