Domaći mediji se cele nedelje bave ozbiljnim pitanjem da li je spisateljica Biljana Srbljanović uhapšena zbog kupovine kokaina.

Navodno je uhapšena u decembru a čak dva puta je kupila kokain, a sve je i potvrdila policiji.

"Prvog decembra 2001. negde oko 18 časova sam poslala poruku Šonetu u kojoj sam ga pitala da li je u gradu, a on me je odmah pozvao, pa smo se dogovorili da me on nazove kada bude došao blizu moje zgrade. Nakon dvadesetak minuta Šone mi je poslao poruku: ‚Ovde sam‘ ili ‚Tu sam‘, nakon čega sam ja sišla iz svog stana, tačnije ispred svog ulaza, gde sam videla Šoneta, koji je stajao između kontejnera i mog ulaza. Pošto sam mu prišla, malo smo popričali, nakon čega me je Šone pitao „koliko“, na šta sam mu rekla „jedan“, pa mi je on iz svoje ruke dao jedan PVC paketić sa kokainom, a ja njemu ponovo 60 evra. Taj paketić sam stavila u svoj desni džep pantalona. Nakon toga Šone je otišao u pravcu svog vozila, a ja sam krenula u obližnji frizerski salon. Ubrzo zatim prišli su mi policijski službenici, koji su kod mene u desnom džepu pronašli jedan PVC paketić sa kokainom", navodno piše u izjavi Biljane Srbljanović.

Biljana je na Twitteru prokomentarisala da se približavaju izbori, a njeni simpatizeri već danima po Internetu pišu da je sve nameštaljka i traže pravdu za Biljanu.

Sve je to zanimljivo, ali iskoristićemo ovog puta sjajnu priliku da prećutimo i jednostavno ne komentarišemo! E tako!
   
Trudna modelsica

Super slatka Sandra Meljničenko je trudna i to sa ruskim milijarderom sa kojim je u braku 6 godina.

Navodno je u trećem mesecu i baš su srećni! Sada možete da zamišljate kako je zatrudnela. Sram vas bilo!


Karleuša malo odlepila?

Jelena Karleuša je na Twitteru napisala pre neki dan "Bog me je poje*ao! Zato sam tako vrela".

Baš zanimljivo!

Ipak, psiholozi misle da ovo nije žešći psihički poremećaj već samo pokušaj da bude u centru pažnje.

"Karleuša je sva lažna. Ona je prilično banalna kopija onoga što je Madona svojevremeno radila. U pitanju je njen jeftin pokušaj da se upiše na zvezdano nebo kojem realno ne pripada. To mi je zanimljivo u psihološkom smislu jer na bezuspešan način pokušava da bude u centru pažnje. Takođe, zanimljivo mi je što se ona kao bori protiv diskriminacije, a na ovaj način diskriminiše ljude koji veruju u Boga", kaže psihološkinja Aleksandra Janković.

E sad nije da baš volimo Aleksandru pošto je poslanica Nove Srbije, ali uvažavamo njenu stručnu ekspertizu.

Oliver ipak tvrdoglav

Oliver Dragojević se nije predomislio. Za Kurir je rekao da stoji pri svojoj izjavi da nikada neće doći u Srbiju.

"To pitanje se nekako uvek postavlja. Moj stav je poznat. Rekao sam da nikad tamo neću otići i stojim iza svojih reči. Ništa se nije promenilo. Publika koja me voli može da dođe u Pulu i Zagreb, ili u neko drugo mesto u Hrvatskoj i da uživa u mom koncertu i mojim pesmama", kaže Oliver.

Nekako nam žao da čujemo ovakve stvari…


Ljubav pobedila

Ali da SrpskoHrvatska ljubav pobeđuje dokazali su Nemeš i Marijana koji se ne odvajaju jedno od drugog. Mediji javljaju da je Nemeš veliki drugar sa njenom ćerkom a učio je malu Korinu da svira gitaru. Kako piše hrvatski portal “24 sata”, Požarevljanin je upoznao celu Marijaninu porodicu, pa je sada rado viđen gost u Hrvatskoj. Eto, baš lepo!

Gde je Ceca?

Ceci je istekla kazna kućnog pritvora ali je ostala misterija kako je izašla iz kuće. Nijedna od brojnih novinarskih ekipa nije primetila kad je Ceca napustila kuću, u koju se vratila u popodnevnim satima iz nepoznatog pravca. Niko ne zna ni  gde je bila a priča se da će sada da ode na Kipar na neko vreme!

E sad nemamo pojma zašto pišemo o ovom događaju zapravo. Možda zato što su ovo Tračevi petkom, koje niko ne bi trebalo ni da čita.

Novi pornić Kim Kardašijan!

Starleta Kim Kardašijan ima još jedan kućni uradak. Ona je postala svetski poznata baš po kućnom video snimku na kome je snimljena u vreloj akciji sa pevačem Rejom Džejom. Naravno priča se da ga je ona lično pustila u javnost pa uopšte ne sumnjamo da će se i ovaj novi brzo pojaviti na netu za buduća pokolenja. Ako niste gledali onaj prvi, nemate pojma šta propuštate!

Severininom sinu tetka plete nakurnjak! WTF?

Bizarnim vestima nikad kraja u žutoj štampi. Porodice Popović i Vučković već tri dana slave rođenje malog Aleksandra, a jedna od najveselijih je rođena sestra Severine Vučković, Marijana, koja je već počela s pripremama za doček sestrića, piše Alo.

– Presrećna tetka mu plete nakurnjak. Mislim da će mi zafaliti vunice. Ipak je on jedan dobar i podebeo muškarac kad smo ga ovako dugo čekali. Kod nas u kući su se rađale samo devojčice – rekla je za „Slobodnu Dalmaciju“ ponosna tetka i dodala da su otac Milan Popović i Ana, majka hrvatske pevačice, bili presrećni kada su videli naslednika.

Nakurnjak? WTF? Bebi? Ali šta reći stvarno! Mi da smo ti iz EU ne bismo primili nikog sa Balkana ni blizu članstva stvarno vam kažemo.

Nataša je ok!

E dobro je, ali baš smo se nasekirali kada smo videli da je voditeljka jutarnjeg programa RTS-a Nataša Miljković isekla vene pre neki dan.

Ona je na Twitteru napisala da se opasno posekla. "Darvinova nagrada dodeljuje se posthumno, za najgluplju smrt. Danas mi je za dlaku izmakla. Presekla sam venu. Nožem. Slučajno, naravno. Dok sam otvarala kutiju sa lego kockama."

Ali je posle dodala da je sve ok i da nije morala da ide kod doktora.

Živi nismo bili dok smo čekali dobre vesti!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime