FunFunFun

Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Gej Crnogorci šokirali Balkan, Ceca izašla iz pritvora, Rihanna opet zabranjena i kako se Danijela Jankov prepustila strastima?

Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Gej Crnogorci

Braća Crnogorci su šokirali ceo konzervativni Balkan ove nedelje. Televizijski spot u kome dva tipa gledaju utakmicu i onda se strasno ljube je napravljen u okviru kampanje za promociju gej prava.

Provokativna reklama se zove "Mi smo dio ekipe" a sprovode ga Centar za građansko obrazovanje i LGBT forum progres. "Smatrali smo da je takav koncept najbolji odgovor na snažno ukorenjene predrasude u društvu u kojem živimo, a u kojem su LGBT osobe prepoznate kao pojava protiv koje se treba boriti, kao porodična sramota ili bolesnici. Kultura ljudskih prava još ne stanuje u Crnoj Gori. Jer, nikad ne znate da li ćete vi sami sutra biti neka manjina kojoj treba podrška i ohrabrenje", objasnila je Daliborka Uljarević, izvršna direktorka CGO.

Pogledajte spot čik ako smete!


 

Ceca izašla

Jadna naša Ceca je posle 5 meseci kućnog pritvora izašla iz kuće. Ali samo na novo Suđenje i to u Palati pravde gde je danas protiv nje nastavljen sudski proces za krivično delo nasilničkog ponašanje prema direktoru FK Mladi proleter Aleksandru Olareviću. Pa jel to ok? Samo čekamo ko će prvi da kaže – jel ste hteli demokratiju?! E baš smo hteli!

Nova zvezda sa Balkana

Konzervativci i svi drugi zadrti baš imaju teške dane. Prvo su morali da gledaju gej spot iz Crne Gore a kada čuju ovu vest umreće od muke svi velikoSrbi. Nova zvezda hip hopa je ova slatka plavušica Rita Ora. Samo pazite, miljenica čuvenog producenta Džej Zija je iz Prištine.

Mlada Albanka se pojavila 2008. na sceni a već 2009. je ušla u finale za britanskog kandidata za Evroviziju.

 Sada je Rita deo etikete "Roc Nation" repera Džej Zija, što joj praktično garantuje svetlu budućnost. Vama je isto super što je neko sa Balkana najzad uspeo jel da? Sigurno…


 

Danijela Jankov se prepustila strastima

OH NE! Jedina stvarno slatka osoba sa naših televizija za koju smo se godinama potajno nadali da je uz to i normalna nas je totalno razočarala. I da, malo smo ljubomorni, ali to nećemo pokazati! Divna, preslatka Danijela Jankov se smuvala sa nekom zvezdom Granda. I to nekim Nemanjom Stevanović, bivšim dečkom Milene Ćeranić.

"Nemanja i Danijela su odskoro zajedno, mada između njih već dugo postoje neke varnice. Trudili su se i on i ona da obuzdaju hemiju koja vlada između njih, ali bezuspešno. Kako sam čuo, dovoljno im je bilo 15 minuta nasamo da bi prešli granicu poznanstva i prepustili se strastima", piše Alo.

Hajde sada da zamišljamo svi Danijelu Jankov kako se prepušta strastima dok gledamo njene slike.

Rihanna opet zabranjena

Jadna Rihanna nema sreće. Pre neki dan je rekla da i ona i njena vršnjakinja (znate na šta misli) baš pate što nema dečka, a sada joj novi spot zabranjuju širom sveta.

Francuska je zabranila emitovanje spota We fonud love, zbog seksa, droge i nasilja. Bacite pogled pa sami procenite. I mi bismo ga bre zabranilI!


 

Ja imam talenat

Počela je nova sezona emisije Ja imam talenat. I odmah mogu da je završe pošto smo otkrili pobednicu već na samom početku. To je naša Areta Frenklin odnosno Bojana Stamenov.

" Što bi rekla jedna moja drugarica, treba još mnogo makarona da pojedem da bih došla do toga. Zahvalna sam ljudima što me porede s njom. Ali treba još mnogo toga da opravdam, ko zna, možda i sledeća pesma na takmičenju bude baš od Arete, ali ako se usudim na to", kaže Areta. Ma Bojana.

Samo poslušate! I zatvorite samo usta pošto će vam cureti bale!

 

Sve su pokazale guzu!

I bivša devojka Luisa Hamiltona iz Formule 1, slatka Nikol Šerzinger je pozirala gola za knjigu Dupe. Ovaj projekat Pi Didija će imati 238 slika najlepših ženskih guza. Već su na listi guze Irine Šeik i Lejdi Gage. Tu knjigu ćemo kupiti! Ispod je slika! Fina guza nema šta…

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 

Više uFunFunFun

Snimio svoju smrt

A mislili ste da je penjanje po zgradama tako zabavno

Domino Magazin 13.12.2017
Gigi Hadid i Sara Sampaio se skinule za Love Magazine

Ako vas ovo ne zagreje ništa neće

Domino Magazin 12.12.2017
Samo 11 minuta zlatnih retrivera

Ako vas ovo ne oraspoloži ništa neće

Domino Magazin 11.12.2017
Bella Thorne pokazala baš SVE

Potpuno gola i neshvatljivo seksi

Domino Magazin 08.12.2017
Čirlidersica izvela nemoguć trik

Samo probajte ovo

Domino Magazin 07.12.2017
Emily Ratajkowski i prve tri seksi lepotice za LOVE Advent Calendar

Počelo je!

Domino Magazin 06.12.2017
LOVE magazin ponovo ima seksi praznične snimke

I evo ko će sve biti u kampanj

Domino Magazin 05.12.2017
Pas prvi put vidi sneg i naravno odlepi

Mnogo je srećan

Domino Magazin 04.12.2017
Jadni pas se plaši i dodira

Ali ova čuvarka ga je spasila

Domino Magazin 01.12.2017
Divni samojed budi gazdu

I to vrlo nežno

Domino Magazin 30.11.2017

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.