Samo da znate da mi ove tračeve uopšte ne čitamo. Ustvari, plaćamo nekog tipa sa strane koji se razume u sve to. Njega baš lože tračevi, melos i estrada. Kapiramo da i vi ovo nikada ne biste ni pogledali.

Kluni ne zna gde udara

Džordž Kluni se preselio u Italiju zbog svoje prelepe devojke Elizabete Kanalis. “Na jezeru Komo u Italiji sam daleko od holivudske vreve. Tu nisam poznat i to je divna promena. Nažalost i to se mesto pretvara u turističku destinaciju, pa moram da budem malo oprezniji. Ipak, uvek mogu da pozovem Breda, Anđelinu i njihovo petnaestoro dece”, rekao je Kluni, koji je inače nedavno rekao da nikada neće da se ženi, a da mu deca nisu ni na kraj pameti. Sada se ipak predomislio, hoće i brak i decu i porodični život. Kapiramo da sedi kod kuće i sluša Tomu Zdravkovića – “Dotako sam dno života” i ne zna šta ga je snašlo.

Šokantno: Nataša Bekvalac ukrala pesmu
 

Skandal! I to kakav! Nećete verovati. Bolje sedite. Ali stvarno. Pazite ovu nečuvenu nikad viđenu situaciju na srpskoj estradi. Nataša Bekvalac je, zamislite samo, ukrala pesmu. UKRALA! Žuta štampa samo što je nije linčovala pošto je otkriveno da je iskopirala pesmu “Wa Malo” Egipćanina Amra Dijaba. Baš skandal, a inače svi ostali pop-turbo-grand-narodni pevači sami pišu sve svoje pesme koje su prebogate umetničkim vrednostima. O kvalitetu svake pre objavljivanja presuđuje komisija sastavljena od profesora akademije. Ostavite Natašu na miru! A sada bi trebalo da snimite video u stilu “Leave Britney Alone”.
 

Bosanska prostitutka, njena guza i Bekam

Balkanci jednostavno moraju da budu mirođija u svakoj čorbi. Elitna prostitutka iz Britanije poreklom iz Bosne kaže da je Dejvid Bekam pre tri godine bio njena redovna mušterija. "Žene širom sveta sanjaju da budu s njim, a ja sam ga imala. Bio je veoma nežan i pristojan, znao je šta radi. Na ženama više voli guzu nego grudi, a priznao mi je i da mu je više odgovaralo telo koje je njegova supruga Viktorija nekad imala", izjavila je Irma. Sigurno se Bekam naložio na Irminu spiku: “Al sam se napal’la, baš sam se napal’la”. Šta drugo?

Miss dekolte glumi grudima

Prva srpska Miss dekoltea, dobila je ulogu u novom filmu Lazara Ristovskog "Beli lavovi", piše Alo. Monika će u filmu glumiti prsatu siroticu koja za život zarađuje naplaćujući muškarcima gledanje u njene bujne grudi. "Ulogu u filmu sam dobila sasvim neočekivano”, rekla je Monika. A mi baš pomislili da se spremala celog života za ovu ulogu i išla na časove glume kod Nenada Nenadovića.

Severina promenila posao

Seve je postala zaštitno lice, a bogami i telo naftne kompanije Petrol. U okviru kampanje “Svaki kupac je zvezda” kupce će na Petrol benzinskim pumpama u Hrvatskoj čekati svakodnevna iznenađenja. Jedna od njih bila je i Severina. Ona je usluživala kupce i malo radila za kasom. Sve je ok samo dok ne počne da peva gas, gas. Ne znamo što se tako drži pevanja, kada svi znaju da joj bolje ide snimanje filmova.

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime