Šešelj u rijalitiju

Bizarni relikt devedesetih Vojislav Šešelj je jedva dočekao da ga pozovu u rijaliti, tačnije na Farmu.

Uz to haški optuženik tvrdi da mu je vlasnik TV Pink Željko Mitrović ponudio poveću svotu novca da bi ostao u Farmi do Nove godine. Ipak, kaže da je odbio ponudu zbog izbora.

“Nisam uzeo ni dinara, časna reč. Jedino sam naterao Mitrovića da plati večeru i piće za sve učesnike. Na kraju mi je ponudio 100.000 evra da ostanem, ali ja o tome nisam mogao ozbiljno da razmišljem, jer ne mogu da vodim kampanju sa Farme”, kaže Šešelj za Informer.

Podsetimo se Šešelja. Ali iz najboljih dana, iz devedesetih. Obratite pažnju na retarde u publici koji se smeju njegovim "forama". Eh te devedesete:Balerinu dečko hteo da uvede u prostituciju

A na Farmi je uvek veselo. Balerina Jelena Milošević veoma je bliska sa Kristijanom Golubovićem, pa mu je u jednom od razgovora otkrila da je bivši dečko hteo da je uvede u prostituciju.

“Imala je nekog bivšeg dečka koji ju je oteo i hteo da je ubaci u prostituciju, jedva je pobegla od njega. Zato sam i počeo da pričam o tom filmu, ali i o devojci koju sam spasavao iz belog roblja. Balerini sam rekao da se ponaša tako, da ne naskače na svakoga, jer će je odvesti u belo roblje”, rekao je Golubović.

 

Pa umeju to frajeri da rade. Malo te vole, malo te teraju da se kur*aš.

Istraga zbog Kristijana

Ali Kristijan bi mogao i da malo povede računa šta priča pred kamerama. Recimo zato što stalno navodi šta je sve radio kao kriminalac. Što nije baš pametno ako razmislite dobro.

Tako da je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao da će MUP Srbije sprovesti detaljnu istragu o svemu tome.

Mada neki misle da to baš i nije tako.

“Taj Baron Minhauzen samo što još ne stoji i iza ubistva Kraljevića Marka. Sve su to laži i budalaštine”, rekao je za Blic kriminolog Zlatko Nikolić.

Sestra Kardašian nosi srBsku majicu?

Dijaspora, matica i svi Srbalji sveta su odlepili zbog ove fotke. Jedna od sestara klana Kardashian, Kajli nosi majicu sa srpskim natpisom SPORT. I to na ćirilici.

Evo uverite se sami ako nama ne verujete:

 

 

💺💺💺💺💺 Gosha Kylie

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

 

Seve se udala krišom

Ljudi Severina se udala za Kebinog sina. Krišom. I nisu iznenadili samo fanove svojim tajnim venčanjem, već su uspeli da iznenade i samog matičara pred kojim su stupili u brak.

Poznati par je čak i najbližim prijateljima prećutao da če se tajno venčati u Istri. Oni su pre odlaska na Bale sklopili građanski brak u Puli. Kako javlja Jutarnji hrvatski list, čak ni matičar nije znao da će tog dana venčati popularnu Seve i šarmantnog Igora. Oni su se navodno prijavili pod lažnim imenima da bi sve ostala tajna.

Inače mladenci su navodno zakazali za 22. novembar veliko slavlje u jednom beogradskom hotelu. Možda nas pozovu?

Nina Seničar u Hollywoodu

Manekenka i glumica Nina Seničar polako, ali sigurno gradi karijeru u Hollywoodu. Kao.

E pa Nina tumači ulogu detektivke Rebeke Salinas u američkom trileru Cafe Con Leche. Radnja ovog filma govori o borbi protiv trgovine ljudima, a trenutno je u post-produkciji. Pogledajte:

 

 

Here is a piece of the first trailer for Cafe Con Leche 😎 #comingsoon

A video posted by Nina Senicar (@ninasenicar) on

BOMBA: Orlando Blum tajno u Beogradu

Zvezda “Gospodara prstenova”, “Pirata sa Kariba” i uz to jedan od najpoženijih holivudskih glumaca za kojim uzdišu žene širom sveta, snimljen je na aerodromu "Nikola Tesla”. Blum je navodno u Srbiji proveo samo jedan dan gde je došao uz Preševa u kome je obilazio izbeglice iz Sirije.

Slika je ovde.

I za kraj Stefani

Još malo rijalitija za kraj. Ovog puta Veliki brat i Stefani. Znate ona koja se otprilike prve večere je*ala pred kamerama, E pa Rada joj je rekla da je drogirana a onda je poslala da skuva kafu. Evo kako je malo čudna Stefani reagovala:

 

 

"Ti si dete drogirana!"

"Ti si dete drogirana!" #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Wednesday, September 30, 2015

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime