Zašto se Stanija uopšte slika

Sigurno vas zanima zašto se Stanija toliko slika?

E pa evo odgovora na to drevno pitanje!

"Kada sam kao klinka ugledala fotografije Merilin Monro, poželela sam da saznam sve o njoj. Moj nastavnik likovnog dao mi je njenu biografiju u kojoj su bile fotografije i već tada sam počela da se slikam kopirajući njene poze. I dan – danas volim da se slikam i poziram, to je jače od mene", objasnila je Stanija.

Eto sad znate. Život može da se nastavi. Ovde imate njene golišave slike inače. Ista Merlinka bre.

Seksi Sandra pokrala Nicole

Skandal ljudi. Seksi Sandra je je, bez dozvole obradila pesmu Poison koju u originalu peva Nicole Scherzinger. Zbog čega je pesma uklonjena sa YouTuba a ona bi mogla da bude u problemu.

Ali Sandra, Seksi Sandra zna zašto se to dogodilo. Neko je bio ljubomoran kaže.

“Moje izvođenje pesme Krimi boy iz Grand emisije je uklonjeno sa YouTuba, a imala sam preko 300 000 pregleda…Zanima me ko toliko ne može da iskontroliše svoju ljubomoru i moj uspeh… Ali moje pesme žive i ziveće.” rekla je Sandra.

Čekajte, jel to znači da je Nicole ljubomorna?

Seka bez šminke

Kapiramo da vas je oduvek zanimalo kako to pevačica Seka Aleksić izgleda bez trunke šminke.

E pa ona je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se sprema za fanove. Evo je ovde!

Nikolija o trudnoći

Nikolija je trudna. To je bila glavna vest prošlih mesec dana. A žuta štampa kaže da su brojne intrige i skandali poslednjih dana obeležili celu priču. AHA!

Navodno je uspela da rasturi Elitne odrede, a neki tvrde da beba nije Reljina, već da mu je “podmetnula” trudnoću. Kuku!

“Dete nije baš tako slučajno kao što neki misle, željno je i planirano. Ovo je njemu drugi fakultet, ja sam svoj završila. On ima lepu karijeru, duže je od mene na estradi. Ja sam za ove dve godine napravila nešto i mislim da je pravi trenutak. Mame su nam još uvek vitalne i mlade pa će nam biti mnogo lakše nego da beba dođe za 10 godina”, kaže Nikolija.

Pogledajte malo sve to ako imate vremena:

Aca Amadeus ima stvarno lude ideje

Član omiljenog žandarmerijskog benda Aca Amadeus je pre nedelju dana automobilom pokušao da uleti u zgradu Blica.

A onda je rekao kako je sve počelo kada je Blic preneo njegov status sa Fejsa da je prevario ženu.

Aca sada kaže da je sve to bio plan koji je osmislio sa suprugom i da su zajedno napisali status. Onda su, kaže, usledile optužbe novinarima za iznudu novca, a sve je potkrepio pričom da su ga zvali i maltretirali sa skrivenog broja, za koji se kasnije ispostavilo da više ne postoji. Onda je otkrio da su pozivi ipak dolazili sa telefonske govornice, i uz sve to da su pričali na hrvatskom jeziku.

A onda su ih oteli vanzemaljci. Nisu, ali ljudi pa ovo je za film.

Nives je Srpkinja

Ovo je poseban dan za našu zemljiui svi bi trebalo da budemo ponosni.

Hrvatska starleta, pevačica i književica Nives Celsijus jedna je od mnogih koji su prisustvovali inauguraciji hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović.

Ali pazite ovo. Ona kaže da je nova predsednica ovim gestom potvrdila da će podržavati manjine.

“Mislim da je samim time što me predsednica pozvala na inauguraciju, pokazala da provodi ono što je ranije govorila. Time je dala podršku članici manjine, ipak sam ja Srpkinja i nikad nisam to krila.” istakla je Nives.

Evo njenog spota posvećenog predsednici. Sad je gledamo drugim očima kad znamo da je naša:

Zoranaahahahha kaže da nije u vezi sa fudbalerom

Samozvanu modnu blogerku Zoranu Jovanović poznatiju kao Zorannah haha mediji povezuju sa fudbalerom Liverpula Lazarom Markovićem.

Ali vidite to nije istina.

"Lazar i ja nikad nismo kliknuli. Nema tu hemije. To se ili desi ili ne. Nema to veze sa finansijama i izgledom", zaključuje Zorannah.

Aha, nisu kliknuli. Nego jel ste videli vi Zorannahine video dnevnike nekad? Pa pogledajte…