Legendarni Tarik Filipović, voditelj hrvatskog kviza Milioner dobio je otkaz na Hrvatskoj radio televiziji. Tarik je u prošloj emisiji upitao gde odlazi novac koji je humanitarnim akcijama prikupljen za bolnice u Zagrebu, a pored Filipovića, kažnjeno je i nekoliko nadređenih urednika.  "Moje pitanje je bilo uopšteno. Nemam nikakve dokaze o mahinacijama, niti se time bavim. I stvarno ne razumijem zbog čega se neko zbog mog pitanja uvrijedio", izjavio je Filipović, koji će se pojaviti u narednih nekoliko epizoda "Milijunaša" koje su unapred snimljene. Hrvatski mediji navode da je rukovodstvo HRT već našlo zamenu.

Tarik je u emisiji javno upitao zašto bolnice "Klaićeva" i "Nazarova" u Zagrebu nisu do sada "pozlaćene" koliko je novca donirano. "Toliko je novca skupljeno, ali gdje je novac? To ja ne mogu da ustanovim, ali neko može. Je li tako?", rekao je Filipović.

4 KOMENTARI

  1. …pitanje je veoma dobro postavljeno “…gde je novac”?nikada nisam njegov rad pratila niti cula za njegovo ime,ali kada se radi o sakupljenom novcu za bilo koju vrstu pomoci a ocigledno i bilo kom delu sveta,pitamo se svi mi!jer novac uglavnom dospe u “pogresne ruke”!…sto naravno TO dokazuje da je novac pripao nekom licu “na polozaju”…i naravno da je “LIKVIDACIJA” najbolje sredstvo to mi u Srbiji veoma dobro znamo!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime