Evo ja pisem nesto za sledecu nedelju… Uhvatilo me nesto i ne pusta… sad nemam ni inspiraciju za ovo, a ipak ne bih da vam se ne javim do srede, cetvrtka… Ispit u sredu, ne ucim… a samo kukam:”Jao blama, pascu bas poslednji ispit”… Fuck… sta me vise briga… toliko sam vec ispita polosio da mogu ovaj i da padnem… (Valjda ovo sto sam napisao i mislim… nisam geak, nemojte da mislite)…

Pijem neki 100% Orange, koji je pre par minuta neki covek doneo… Moji nisu kuci… Doneo covek punu kutiju sokova, sve po 60 dinara, a u prodavnici 120… Kradeni… Svi narucuju, a kud ludi Muja tu i moja mama.. heheh… ko krade i kako pojma nemam… Boze, svega ima u ovoj nasoj Srbiji… Ko zna… Samo cekam kad cu u novinama procitati: ”Prodavali otrovne sokove, a govorili da su originalni kradeni”…. Hehehe… zamislite apsurd..

Danas sam neko vreme proveo u desku gde novinari priredjuju vesti… Uh, bas sam se popalio… Agencija u kojoj radim se nalazi pored jedne od najpopularnijih i najslusanijih radio stanica u zemlji… Sve u svemu jako zanimljivo iskustvo… svaki dan vidjam razne poznate likove….

S mojom “decicom-supervizorima” po Srbiji se cujem vise nego s mojim prijateljima… Nikad nisam toliko pricao s nekim koga nikad u zivotu nisam upoznao.. Nemate pojma kakve sve price imaju… Ja im kazem da hocu sto vise komentara sa terena u izvestaju, a jedan salje:

 

“Anketarku Milicu ??? je pokusao da poljubi covek u alkoholisanom stanju I pokazivao joj pljosku I jos ponesto dobacio. Ljudi na objektu Sneki su bili nezainteresovani. Covek koji je anketiran na objektu Jafa pokazao je izuzetno poznavanje svih informacija sto se tice nasih brendova. Kupac u objektu Strumf nam je rekao da ima radnju na buvljaku u kojoj se prodaje nedeljno ????, mozda bi to trebalo videti.”

 

A drugi:

“Nikad cuo za ???. Ne pitaj me nista, dosta mi je anketa u zivotu, hocu jos jedan privezak ne budita stipse,mani me sestro,no comment,u redu je anketa malo je zima,da li vam je cena od 55 dinara niska ili visoka to su 2 hleba deco.”

 

Bas me uveseljavaju… heheh… Umirem od smeha…

Ajde svratite ovih dana… Necu vise o poslu… Pozzz!!!

 

p.s. Krave me inace podsecaju na detinjstvo….

 

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime