Dobro je biti sm kada je mozak preopterecen raynim životnim problemima,u istoj meri i koliko je potrebno društvo rekli su nemački lekari posle izvedenog ispitivanja o ovoj temi. Naime,još od ranog detinjstva čovek se opredeljuje za svoj profil i svoj karakter koji može oblikovati i u nastavku života,ali najčešće on ostaje isti.

Počev odm tinejdžerskog doba,kada se prvi put oprobava sama reč ljubav pa do duboke starosti, ona nosi i radost i tugu. U novije vreme ona se iskazuje preko raznih sajtova kao npr. You Tube,Facebook,Hi5 itd. i veličanjem cele priče sve upada u veliku čašu u koju se ne ulazi sam. Makar je voljena osoba tu. I pored svega, ljubav ostaje na svetloj stani čovekovog zdravlja i organizma. Prava korisnabomba koja će usrećiti i Vas i druge. Samoću,ostavićemo negde sa strane , jer ona nije nepotrebna ali nije ni zdrava ni korisna.

Ljubav je nemoguće dotaknuti,niti ukrasti ili kupiti. Ljubav možeš osvojiti , a kada to uradiš, više nikada nećeš poželeti da si sam,ona će te opčiniti,i već si začaran.

By: Mixhailles

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime