lg

Šta ljubav stvara…

Ponekad,u životu,čini se da je samoća najbolji trenutak dana,a ponekad društvo voljene osobe... Šta je zdravije?

Dobro je biti sm kada je mozak preopterecen raynim životnim problemima,u istoj meri i koliko je potrebno društvo rekli su nemački lekari posle izvedenog ispitivanja o ovoj temi. Naime,još od ranog detinjstva čovek se opredeljuje za svoj profil i svoj karakter koji može oblikovati i u nastavku života,ali najčešće on ostaje isti.

Počev odm tinejdžerskog doba,kada se prvi put oprobava sama reč ljubav pa do duboke starosti, ona nosi i radost i tugu. U novije vreme ona se iskazuje preko raznih sajtova kao npr. You Tube,Facebook,Hi5 itd. i veličanjem cele priče sve upada u veliku čašu u koju se ne ulazi sam. Makar je voljena osoba tu. I pored svega, ljubav ostaje na svetloj stani čovekovog zdravlja i organizma. Prava korisnabomba koja će usrećiti i Vas i druge. Samoću,ostavićemo negde sa strane , jer ona nije nepotrebna ali nije ni zdrava ni korisna.

Ljubav je nemoguće dotaknuti,niti ukrasti ili kupiti. Ljubav možeš osvojiti , a kada to uradiš, više nikada nećeš poželeti da si sam,ona će te opčiniti,i već si začaran.

By: Mixhailles

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *