Kolumbijka Natalia Paris baš ima slobodnog vremena i jaku potrebu da bude u centru pažnje od kada joj je suprug, kolumbijski narko bos ubijen. Kapiramo da je to prirodno.

Pogledajte kako izgleda njeno viđenje seksa sa plišanim medom. Ovi snimci su nas malo uznemirili pošto nam nije jasno kako će obični smrtnici da dođu do devojke kao što je Natalia u konkureniciji narko bosova, sportista, manekena a sada još i plišanih meda.

7 KOMENTARI

 1. Тражио сам нешто око компјутера на интернету и налетим на овај сајт има нешто у “Геџети” а поред тога и неке занимљиве глупости као ово на пример…

  “К”екс са плишаним медом: Па водиће оне љубав са луткама када је данас све више мушкараца сигурно срамота да приђу девојци и просто да кажу “заљубљен сам у тебе”, да јој пруже цвет, ево сваког момка ког знам из комшилука нема девојку, па исто и мој син јединац, неће да прича самном о томе каже да неразумем неке ствари, “данас је то другачије” а није тачно све је исто! Ја бре док сам био млад у 26 имао доста цура око себе! Па она ако се заљуби у тебе пољубиће те у образ, неће те ујести 🙂 узеће те за руку и повући да одшетате до парка где ћете се испричати о себи, поричате о школи, о породици, исто је битно да мушкарац девојци отпева неки љубавни стих, то свакој девојци много значи! И не чекајте да вам нека цура/момак зазвони на врата, морате отићи у град, наравно дању јер касније пре заласка сунца сви одлазе кући да се спремају за спавање.

  … Овакве слике је радила нека поремећена особа вероватно, натерао ово дете да изводи глупости са играчком! И још што све лажу и измишљају приче као сваки новинар само да би зарадили, то све треба похапсити! То све што видите је фотомонтажа! Још сте ви млади да познајете неке ствари…

  Друго, није ми јасно како може неко да пљује и вређа девојке које се јако шминкају и носе симпатична оделца на себи? Те девојке чим воде рачуна о изгледу она води рачуна и у понашању! Немогу да замислим да тако нека дотерана девојка буде некултурна и да ради неке ружне ствари! Можда сте случајно видели порнографију ок, али то не значи да све, односно да сви то раде! Не! Ко ради нешто ненормално тај не иде међу нормалним људима и не комуницира са њима!

  И није срамота бити невин и у 30 и више год. Доћи ће време сваком када се ожени/венча! Срамота је да неко каже у 30тој да нема и никада није био у љубавној вези или да мора да плати блудницу да “учи” шта ту има да се учи? Само да навуче неку болест! Још срамотније је када се неко од младих и старијих особа хвали да је водила љубав у 15 год, болесно је, а верујем да то лажу! Деца до 20. неко и до 25. године не познају те ствари и не треба још да их то занима! Има времена. 😉

 2. Поричао сам са сином и бога ми страшне глупости сам чуо, јер му је нека будала сигурно испрала памет за толико… Друго, маја не раzумем шта ти је то ОРКУ?

 3. Organizacija za poštovanje i brigu o životinjama – ORCA, je humanitarna, nevladina i neprofitna organizacija koja se bavi promovisanjem dobrobiti životinja. ORCA nastoji da kroz promovisanje poštovanja, brige i odgovornog odnosa prema životinjama, obezbedi da zaštita dobrobiti životinja postane značajno društveno pitanje.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime