Šarliz Teron misli da je Budimpešta u Turskoj

Vlasti Budimpešte pozvale su u posetu oskarovku Šarliz Teron o njihovom trošku, kad su saznale da je glumica, navodno, pobrkala prestonice Mađarske i Turske.

Šarliz je boravila u najvećem gradu u Turskoj, Istanbulu, na tamošnjem međunarodnom filmskom festivalu. U izjavi koju je citirao britanski tabloid „Dejli mejl“ (Daily Mail), ona je, navodno, rekla da je uživala u boravku u turskoj prestonici Budimpešti.

„Išli smo u Tursku. Kad smo stigli, iznajmili smo automobil i odvezli se sve do Budimpešte. Kad smo stigli tamo, izgledalo je kao na Kanskom festivalu. Nikada nisam videla nešto takvo“, citira list glumicu.

Kako piše ovaj tabloid, Šarliz Teron je izjavila i da je kupila turske tepihe i posetila turski bazar, sve to u – Budimpešti.

Zamenik gradonačelnika glavnog grada Mađarske Imre Ikvai-Sabo pozvao je slavnu glumicu da dođe na nedelju dana u posetu Budimpešti, da joj pokažu znamenitosti, uključujući i one turskog porekla.

„Srećni smo ako neko priča o uspomenama na Budimpeštu, čak i ako one potiču iz nekog drugog grada“, piše u njegovom pismu upućenom glumici rođenoj u Južnoj Africi. „Bili bismo još srećniji ako idući put o gradu budete govorili na osnovu ličnih iskustava“.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *