Sanja Brnović je crnogorska manekenka koja važi za pravu zavodnicu. Sada su domaći mediji javili da je smuvala brazilskog fudbalera Ronaldinja, za vreme njegovog odmora u Crnoj Gori.

 

"Kada me je video, skroz se zbunio, nije mogao doći k sebi, pa sam imala osećaj kao da nikada pre u životu nije vidio ženu. Kasnije smo pričali, jer smo sedeli u susednim separeima i tako smo saznali da imamo mnogo zajedničkih prijatelja. Ronaldinjo je iskoristio priliku da pohvali moj izgled, konstantno mi je govorio da sam prelepa", rekla je Crnogorka koju možda pamtite i po učešću u Velikom Bratu.

 

"Između nas se nije dogodilo ništa što bi moglo da vodi ka nekoj romansi ili ljubavnoj vezi. Nije me šarmirao, ali me oduševilo to što je jako pozitivan, tako da sam se smejala sve vreme. Ni u jednom trenutku ga nisam gledala kao potencijalnog dečka, već samo kao poznanika", kaže Sanja. Da li da verujemo njoj ili medijima koji pišu da su se veselili zajedno do jutra? Pogledajte njen slike pa probajte sami da skapirate.

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime