Devojku/dečka ste upoznali preko Krstarice, sa prijateljima komunicirate češće mailom nego uživo a omiljena tema vam je Firefox vs. Internet Explorer?

E pa, to znači da će i vaša jadna deca biti štreberi kao i vi. Zato im poklonite nešto od ovih ultimativnih poklona za decu gikova.

 

Leo
Cena: 350e
Prosto ne možemo da se odlučimo da li nas više smaraju roboti ili dinosaurusi. Pleo ima odlične senzore pa će se dobro snaći u prostoru između vaših mrežnih kablova, a napravljen je tako da se vremenom razvija od bebe dinosaurusa koja leži i plače, do odraslog dinosaurusa koji grize vaš odvratni nameštaj iz Forma Ideale. Tužno!

 

 

Sony PSP
Cena: 200e 

Sony ovo, Sony ono… Ko o čemu baba o uštipcima, a mi svaki dan ponešto o tome šta su uradili super štreberi iz japanske fabrike. Novi PSP je tanji i lakši, pa neće kao prva verzija odgovarati samo drvosečama sa Šar planine. Baterija je nova i pružiće dodatni kapacitet, pa će ova lepotica izdržati ceo dan u dosadnoj školi ili na poslu ako vas šef ne gleda preko kamera po ceo dan.

 

 

 

USB PKID
Cena 20e

E ovo je stvarno previše. Ovaj USB fleš ne bi rođenoj deci kupili ni zajedno da se skupe urednici Sveta kompjutera, PC Press, Mikra Bill Gates i Ubuntu zaluđenici. Da stvar bude gora dolaze sa snimljenim igricama za najmlađe. Za sada se mogu kupiti samo u Japanu, ali štreberaj se planetom širi brže od zaraznih bolesti.

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime