Moj zivot. Drug mi je pre nekoliko dana rekao: “Pa sta se tebi sve izdesavalo za 10 dana, meni se za celu godinu ne desi”… I stao sam i razmislio i shvatio da mi sve to nista ne znaci… Zapravo ja sam nesrecan. Nemam ono najvaznije: ljubav.

Nikada duboko i ludo nisam voleo.  Ne znam zasto.

Po svemu drugom normalno sam bice, pomalo specificno, ali nisam u zabludi da sam spektakularno bice majke prirode. Ipak svestan sam svih svojih kvaliteta.

Zasto ovo pisem? Pojma nemam. Osetio sam potrebu. Pored svih mojih obaveza, ponekad sednem i osetim da nemam sta da radim i taj osecaj moze nekad da prija, ali veoma kratko… Onda se uplasim… pa sednem za moj radni sto i pocnem do iznemoglosti da kuckam.  Ovo kuckanje po mojoj staroj tastaturi koju jos uvek ne zelim da promenim podelicu sa vama.

Evo upravo zavrsavam fakultet. Poslednji ispit ceka me za dve nedelje… I ne spremam ga bas nesto… Samo jedan ispit sam pao i to na prvoj godini studija… Imam osecaj da cu sad jos jedan da padnem… ali bas bi bilo lepo da se to ne desi.

U sred pripreme mog poslednjeg ispita zadesile su me neke cudne stvari… U zemlji Srbiji, gde za posao cekamo mesecima meni stigose dve ponude koje cak nisam ni trazio, niti ocekivao… Reklo bi se da imam srece… Prijatelj me je preporucio u jednoj marketing agenciji, a druga ponuda je stigla sama od sebe preko CV-a koji sam poslao pre godinu dana…  prvu sam prihvatio i juce poceo da radim… drugu sam takodje prihvatio, ali se radi o honorarnom projektu koji moram da zavrsim do 8. februara… U proslih 10 dana, primljen sam i ucestvovao sam na jednom jako zanimljivom seminaru, moj clanak je usao u jedne studentske novine… Uspeo sam da se posvadjam i pomirim sa drugom koji zivi u Poljskoj… skupljam papire za odlazak u Poljsku, a takodje uplatio sam prvu ratu za moj vec dugo planirani put u Spaniju.

Ne nisam burzuj, pisacu i o tome…

Za pocetak imate nekoliko informacija… Druzicemo se jos… Imam osecaj da u mom zivotu krece jedan novi ciklus… Nadam se veoma uspesan. I evo krecem u ovo sa svima vama kao svedocima… Svratite da se druzimo!

Veliki pozdrav! Luka

p.s. Pozdrav za Nemanju od kog sam za ovaj sajt i saznao

Domino Magazin je od 2007. godine vodeći lifestyle portal u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nemanja Nikolić.