Tražili smo, kopali, istraživali, razmišljali, smišljali i na kraju odabrali! I ovo je 12 najlepših Srpkinja!

 

Otkrijte koje su u galeriji:

10 KOMENTARI

  1. Dzaba sto su generalno lepe Srpkinje kada su pune sebe i kada pre daju i hoce da budu sa strancima nego sa Srbima. Ja iskreno i bolje prolazim sa Srpkinjama kada promenim naglasak i lazem ih da nisam Srbin. A kada ih ne lazem e onda je to muka ziva. Tuzno.

  2. Maja Nikolić voditeljka RTS je lepša od svih ovih zajedno, a majka je troje dece. Ovde su pojedine zalutale, pre svih Mirka Vasiljević i “pobednica” Ana Štark, pardon Kraš.

  3. Džaba Dmitrovskoj sva lepota i uspeh u inostranstvu kad se udala za bolida Amidžića, i to mu nije ni prva žena. Neke devojke jednostavno nemaju dostojanstva.

  4. ovo su možda najofucanije i najizvikanije Srpkinje,to jest Radivojević,Karan,Jankov…toliko lepih cura u Srbiji,a vi našli ove što su sve pokazale pre 25.godine i slikale se ko od majke rodjene.gde su tu one prirodne lepotice i fine:Jelena Ristic,Danina Jaftic,Maja Nikolic(ne pevacica),Nevena Lipovac!

  5. a glumica Sloboda Micalovic?lepsa je od vecine a ima jos devojaka nego vi reklamirate neku travicu i dimitrovsku i druge.AKO NESTO RADIS RADI KAKO TREBA ILI BOLJE NEMOJ RADITI

  6. druze skroz se slazem, ali oce to tako zbog nezaposlenosti i ogromnih plata od 200 evra
    kakva je situacija, dobro nisu sve otisle napolje,pa se zato i ponasaju tako dignuta nosa, samo dodje i tome kraj

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime