Gospođica Sengster udala se za svog prvog muža Kevina Nikolsona, člana porodice koja je osnovala jedan lanac supermarketa popularan u Engleskoj, još kao tinejdžerka. Posle nekoliko godina taj brak se raspao, a nedugo posle razvoda, ona se po drugi put udala, ovog puta za Pitera Lilija, usvojenog sina jednog bogatog para proizvođača obuće. S Lilijem Suzan ima ćerku Melisu.

Potom je imala romansu s Robertom Sengsterom, još jednim bogatim engleskim industrijalcem. Godine 1984. ekspresno se razvela od Lilija i udala za Sengstera, s kojim ima dva sina. Ali i ovaj brak se završio razvodom, koji je gospodina Sengstera koštao 15 miliona funti. Ipak, s njim je ostala bliska sve do njegove smrti od raka, 2004. godine, a i njegovo prezime je zadržala sve do današnjih dana.

Kada se Suzan Sengster (50) udala za Stjuarta Kroslija, oboje su potpisali predbračni ugovor kojim su se obavezali da u slučaju razvoda neće imati finansijska potraživanja jedno prema drugom. Posle dve godine je došlo do razlaza, ali je gospođa Sengster pokrenula postupak na sudu protiv Kroslija, zahtevajući novac zato što joj nije rekao za „desetine miliona” koje poseduje na ofšor računima.

Krosli je unajmio najbolje advokate da stane na put ženi koja karijeru pravi na razvodima, kako je okarakterisao na jednom od suđenja, ali sudska bitka između njega i Suzan tek se zahuktava, nakon što je britanski vrhovni sud okarakterisao slučaj kao „izuzetak” i vratio ga prvostepenoj instanci

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime