Ne, vi ne znate šta znače loši roditelji! Evo ih šampioni nebrige, bezobrazluka, kriminala ili samo običnog ludila!

Majka koja je poklonila svojoj sedmogodišnjoj ćerki operaciju grudi

Sara Burdž, samoprozvana "ljudska barbika", poznata po sumanutim količinama novca potrošenim na plastične operacije je svojoj sedmogodišnjoj ćerki poklonila vaučer u vrednosti od 10 hiljada dolara za uvećanje grudi u 16. godini, kada je to već legalno. Sara kaže da ju je ćerka preklinjala za uvećanje i majka nije mogla da joj ne dozvoli, je li. A da, Sara podučava svoju ćerkicu i plesu na šipki, što da ne.

Majka koja je vratila usvojenog sina u Rusiju

Rusija planira da obustavi sva usvajanja dece američkim porodicama nakon što je žena iz Tenesija u avion smestila sina i poslala ga u Moskvu. Uz obrazloženje da je agresivan i da ima ozbiljne psihološke probleme. Ova (ne) savesna majka je usled brige za bezbednost svoje prave porodice, poslala Artijoma Saveljeva u Moskvu. Porodica iz Tenesija je platila 200 dolara čoveku da od aerodroma odvede dečaka u Minisarstvo zdravlja i nauke. Tori Hansen, 33, tvrdi i dalje da to nije napuštanje deteta jer je učinila sve da dete dođe u prave ruke. Pa logično.

Roditelji koji su izgladnjivali dete dok su brinuli o virtuelnom detetu

Par iz Južne Koreje je uhapšen nakon što je utvrđeno da je devojčica stara 3 meseca umrla od gladi. Bez hrane i brige, dete je umrlo dok su roditelji na internetu vodili računa o detetu sa imenom Anima. Izgubili su interesovanje za svoje pravo dete jer su bili bez posla a devojčica se rodila ranije, pa su podizali dete u virtuelnom svetu kao svoj beg od stvarnosti (?). Nakon kratkog vremena skrivanja, uhapšeni su. Ovaj slučaj je potresao Južnu Koreju ali je i pokazao da je to društvo vrlo opsednuto internetom, što je bilo šokantnije od same smrti devojčice.
 
Majka koja je zakazala tuču svoje ćerke sa devojčicom

Sandra Padila Miranda je uhapšena nakon što je utvrđeno da je preko interneta zakazala tuču između svoje ćerke i devojčice sa kojom je njena ćerka imala nesuglasice. Nakon što je devojčica stigla na zakazano mesto, uz okupljene ljude, dve devojčice su počele da se tuku a snimak tuče je postavljen na Fejsbuk.

Iako je majka bodrila svoju ćerku da ujeda svoju protivnicu, na sudu je rekla da joj okupljeni nisu dali da ih razdvoji. Kako je snimak pokazao drugačije, majka se branila strahom da joj ćerku ne prebije starija devojčica u školi. Majka je osuđena za zlostavljanje a devojčice su suspendovane iz škole. 

Botoks mama

Za potrebe takmičenja, majka je koristila botoks kako bi spremila svoju osmogodišnju ćerku za pobedu. Kalifornijska majka je navodno ubrizgavala botoks svojoj ćerki kako bi se rešila njenih bora i kako bi uspela da onim ludačkim takmičenjima lepote za decu ostvari dobre rezultate. Na kraju, majka je rekla da joj je britanski tabloid platio da izmisli priču i da je sve prevara. Keri Kembel je pre priznavanja prevare govorila kako je devojčica plakala od bolova ali da nikad nije imala posledice koje se pripisuju korišćenju botoksa.

Podvodnici

Sredovečni par je primorao svoju četrnaestogodišnju ćerku na seks kako bi mogli da otplate polovan kombi. Sandra Dejvis, 37, je osuđena na osam godina zatvora za podvođenje. Po navodima, devojčica nije naterana niti fizički zlostavljana, ali su je ohrabrivali na seks. Otac i prodavac kombija su osuđeni na deset godina zatvora nakon što su priznali krivicu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime