Beautifull People (Lepi ljudi) je novi projekat na Internetu i predstavlja socijalnu mrežu po uzoru na FaceBook ili MySpace, ali koja dozvoljava pristup isključivo lepim ljudima.

Koncept oko koga se lome koplja, obezbedio je fantastičnu globalnu medijsku promociju pošto se se mnogi svetski mediji ubili ko će više da ispljuje ovu diskriminatorsku ideju. Osnivači kažu da su samo želeli da svojim članovima obezbede druženje sa ljudima, ali bez dosadnog smaranja sa ružnim ljudima koje naravno niko ne želi u svom društvu.
 
Sigurno vas zanima kakva je procedura za pristupanje? Svako ko želi da postane deo ovog "ekskluzivnog kluba" treba da napravi svoj profil, okači slike na kojima je ispao najbolje moguće, a onda će ostali već registrovani lepi i iskompleksirani članovi u roku od 72 sata da glasanjem odluče da li vas primaju ili ne. Naravno, korisnici će obratiti pažnju i na vaš tekst u aplikaciji za pristup. Dobra stvar za prosečne je da ukoliko vas prvi put odbiju, imate pravo na još jedan pokušaj sa boljim fotkama napravljenim u profi studiju i sa angažmanom stiliste i šminkera. Ipak, spremite kontakt dobrog terapeuta da vam pomogne oko samopouzdanja ukoliko vas ponovo odbiju. Kolika je popularnost ovog projekta govori da se TV emisija zasnovana na njemu već emituje u 10-ak zemalja.
 
Zanima vas da li ste lepi? Prijavite se na BeautifullPeople.com

3 KOMENTARI

  1. …hm! jos jedna prevara ,ako je samo za lepe ljude ,zbog cega onda mogu tu proci i foto iz profi studija ,sa velikom kolicinom sminke …jednostavno slika bez sminke ,najobicnije kako izgledas…onda je SAMO za lepe ljude…svasta…

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime