Buduća majka se već menja, ne želi više da bude u centru pažnje! Kim Kardašijan je sa svojom sestrom Kortni Kardašijan promovisala novu sezonu serije “Kourtney & Kim Take Miami” na kanalu Entertainment i Kim je izjavila da se nada privatnosti u sledećim mesecima.
 
Kada su je pitali šta misli o tome što ona i vojvotkinja Kejt Midlton čekaju bebu istog meseca (jul) Kim je odgovorila da se nada da će obe imati zdrave bebe i da je to jedino bitno. Zapravo, ona ne želi da se mnogo govori o njenoj trudnoći: “Radije bih da imam privatnost, neka Kejt pokupi svu pažnju”, rekla je Kim. Da li će ona i Kanje Vest pozirati u trudnoći ili sa bebom? 
 
“Ako izaberemo da uradimo divnu fotografiju bilo da je lična ili za neki veliki časopis, neću je prodavati, to ne želim, “ rekla je Kim. Kim je čak prestala da čita o sebi (većinom) u štampi i tabloidima kada je u pitanju raskid sa Krisom Hemfrisom, sa kojim je bila u braku svega 72 dana.
 
“Zaista ne želim da usmeravam pažnju na takve stvari, jer ima tako mnogo drugih priča”, dodala je ona. “Čitala sam ih gotovo dve godine…Čitavo to iskustvo me je naučilo da se samo fino povučem iz tračeva”.
 
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime