Vatreni znaci

Ovan- od 21. marta do 19. aprila
Aktivne, impulsivne, optimiste, otvorene za nova iskustva, sklone promenama.

Lav – od 23. jula do 22. avgust
Entuzijaste, moćne, kreativne, velikodušne, ekstravagantne, čvrste u svojim stavovima.

Strelac – od 22. novembra do 21. decembar
Energične, ambiciozne, velikodušne, avanturiste, slobodne u ljubavi.

Pripadnice vatrenih znakova obično biraju efektnu garderobum, u kojoj će biti zapažene i za pamćenje. Devojke rođene u znaku Ovna ili Lava vole svetle boje, vatrenocrvenu, narandžastu i boju zlata. Strelcima su omiljene ljubičasta i tamnocrvena. Od nakita najviše vole upečatljive ogrlice, viseće minđuše i prstenje (na svakom prstu po jedan).
Karakteristično je da vatreni znaci vole akciju, devojke su rođeni lideri i pune samopouzdanja. Obično su dobro obaveštene o svim modnim dešavanjima i ne oklevaju da obuku ekstravagantne modele, nalik onima sa modnih pisti. One su u stanju da mesecima štede novac da bi kupile ekskluzivan model koji im se dopada. Cipele su neobične, a potpetice ekstremno visoke.
Prave pripadnice vatrenih znakova obožavaju seksi, smelo donje rublje. One se oblače za sebe, a ne da bi ostavile utisak na druge. Ako im kažeš da ti se njihov stil ne dopada, samo će te bledo pogledati i ignorisati. One smatraju da je potpuno normalno kupiti crveni korset i čizme do iznad kolena sa vrlo visokom štiklom. Kaži im da je to suviše napadno, misliće da si ljubomorna. Jedno je sigurno, one su uvek zapažene.

Zemljani znaci

Bik – od 20. aprila do 20. maj
Tihe, strpljive, stabilne, karakterne, praktične i ne vole promene.

Devica – od 23. avgusta do 22. septembra
Rezervisane, skromne, analitične, vredne, uredne.

Jarac – od 22. decembra do 19. januara
Ponosne, strpljive, disciplinovane, određene, vole sigurnost.

Devojke koje pripadaju zemljanim znacima troše dosta vremena za spremanje jer kod njih sve mora da bude na svom mestu. Omiljene boje su im tamnozelena, braon, bež, boja meda, bakarna. One će isprobati sve moguće kombinacije dok ne postignu stilsko savršenstvo kome teže. To je razlog što često kasne na zakazane sastanke.

Nose garderobu izrađenu isključivo od prirodnih materijala. Nakit i modni detalji su im vrlo važni, kao i cipele koje uvek vrlo pažljivo biraju. Više vole da nose broševe nego prstenje. NJihov nakit je jednostavan, ali skup. Na njima nikada nećete videti jeftine stvari ili nakit. Radije neće kupiti ništa nego da daju novac za nižerazrednu robu. LJubav prema skupim i kvalitetnim stvarima važi i kada je donji veš u pitanju.
On mora biti od prirodnih materijala i udoban. Pripadnice zemljanih znakova važe za najbolje obučene jer imaju dovoljno strpljenja da pretraže sve prodavnice dok ne nađu ono što zadovoljava njihove kriterijume. Praktične su i uvek kupuju stvari koje se slažu sa onim što već imaju.

Vazdušni znaci

Blizanci – 21. maj do 20. jun
Živahne, svestrane, intelektualne, oslanjaju se više na razum nego na emocije

Vaga – 23. septembar do 22. oktobar
Aktivne, opuštene, diplomate, umetnički nastrojene, prefinjene, vole lepe stvari i sklad.

Vodolija – 20. januar do 18. februar
Originalne, nezavisne, vizionari, kreativne, sigurne u sebe, imaju jasno definisane prioritete

Za devojke rođene u ovim znacima karakteristično je da su uravnotežene i dobro informisane o modnim dešavanjima. One vole da se igraju, mešaju modne stilove i smelo kombinuju stvari. Blizanci vole svetle boje – roze i svetlo plavu.
Vage teže romantičnim, nežnim bojama kao što su tamnoljubičasta ili nežno roze. Nezavisne Vodolije obožavaju metalnoplavu, sivu, belu i sve boje koje asociraju na nebo. Sve pripadnice vazdušnih znakova su perfekcionisti, tako da na njima sve od glave do pete mora da bude usklađeno.
Za njih važi da su pravi modni vizionari i često nose garderobu koja će biti hit tek sledeće godine. Vole lepe ali neobične stvari. Smelo nose stvari koje retko ko ima smelosti da obuče i izgledaju divno u njima. Ne robuju modnim diktatima jer su uvek korak ispred drugih. One su pravi trendseteri. Obožavaju parfeme i za njima uvek ostaje oblak originalnog parfema.

Vodeni znaci

Rak – od 21. juna do 22. jula
Osetljive, ljubazne, maštovite, pune razumevanja, pronicljive, emotivne, intuitivne.

Škorpija – od 23. oktobra do 21. novembra
Strasne, pouzdane, maštovite, tajanstvene, istrajne, mirne, mudre.

Ribe – od 19. februra do 20. marta
Romantične, misteriozne, sanjalice, maštovite, promenljive, mistične, lako se prilagođavaju.

Devojke ovih znakova važe za najglamuroznije u celom zodijaku jer se u odabiru garderobe više oslanjaju na emocije nego na razum. One su dvostruke ličnosti i nikada ne znate šta će obući sledećeg dana, a ne znaju ni one. NJihov orman je pun stvari koje se stilski razlikuju.
One ne troše mnogo vremena u odabiru garderobe, ali su njihove kombinacije uvek primećene. Omiljene boje su im svetlozelena, tirkizna i tamnoplava. Škorpije vole boje koje asociraju na strast – crvena, bordo, narandžasta i braon. Nikada ne kritikujte stil devojaka Škorpija jer su vrlo osetljive i može vam se desiti da se naljute i čak mesecima ne pričaju sa vama.
Rakovi su pod vladavinom meseca i zato vole sjajne boje, tamnozelenu i srebro. Svi vodeni znaci vole srebrni nakit modernog dizajna.
Obožavaju dugačke suknje koje ističu njihove duge noge. Obožavaju neobične cipele, ali je najvažnije da su udobne. One zapravo najviše vole kada su bose. Ne obaziru se mnogo na modne imperative i važnije im je da ostanu verne svom stilu nego da idu u korak sa trendovima. One su najslobodnije od svih znakova horoskopa i vole da eksperimentišu kombinujući različite stilove.

3 KOMENTARI

  1. ja sam vampno zahvalna sto toliko hvalite ovnove i ja sam ovan mnogo me zanima koliko se ovan i strelac slazu ako neko moze ili zna nek mi kaze

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime