Čuvena novinarka Corrina Underwood piše o pet navodnih razloga zbog kojih se žene odlučuju na prevaru.

Osećaju se usamljeno

Osećaj usamljenosti je jedan od najčešćih razloga zašto žene varaju svoje partnere.Ovo je posebno slučaj kad je njen partner prezaposlen ili ako više vremena provodi sa svojim prijateljima nego sa njom. Balansiranje vremena posvećenog prijateljima i poslu je zato veoma važno.

Osećaju da se nevažno

Kada on nešto kaže to je naravno bitno, a kada ona ima nešto da kaže onda je to ženska priča. Žene vole da pričaju o životnim ciljevima, snovima, budućnosti i šta volite jedno na drugome. Ova vrsta intimnosti pomaže u razvijanju stabilnosti veze, ali i sprečavanju toga da žena počne da traži drugog muškarca sa kojim će moći da razgovara.

Vodite odvojene živote

Ako ona provodi više vremena sa svojim prijateljicama nego sa vama, možda je vreme da se zapitate i pronađete one stvari koje volite da radite zajedno. Ovo će je ohrabriti da bude pažljivija prema vama nego prijateljicama ili drugom muškarcu, za kojeg može da oseća da imaju više zajedničkog.

Osveta

Ukoliko sumnja da je vi varate vrlo je verovatno da će se odlučiti na isti korak iz osvete.

Poljuljano samopouzdanje

Ponekad se žene osećaju nesigurnim i mogu da prevare partnera samo kako bi same sebi dokazale da su još atraktivne. To se dešava često kada im partner ne posvećuje dovoljno pažnje, pa laskanje drugog muškarca može dovesti do prevare.

3 KOMENTARI

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime