Eliza Dushku se slikala skoro pa golišava za magazin FHM. Rođena je u selendri Watertown u američkoj državi Masačusets kao mormonka (veoma popularna protestantska crkva u Americi). Poreklom je Albanka – otac joj i dalje živi u Albaniji, a nedavno je bila i na Kosovu koje joj se baš dopalo. "Ljudi imaju više šansi videti samoga Boga nego mene golu", rekla je za ovo snimanje.

 

Kako se mi u Domino Magazinu borimo protiv sukoba i promovišemo ljubav i tolerenciju dobrovoljno se prijavljujemo da sa Elizom uradimo nešto konkretno po pitanju srpsko-albanskog pomirenja. Foto: Index, FHM

 

Pročitajte sve o temi SEKS!

13 KOMENTARI

  1. Onda sam ja video i Boga i NJU GOLU -index.hr/thumbnail.ashx?path=/images2/goleiseksepilne_662.jpg&width=662&o=a

    DOSTA JE GOLA :))))) nema veze Shto je ALbkanka dobra je picka

  2. Dobre cipele na fotki br.5… A sto se nje tice,devojka je rodjena u Americi,otac joj je Albanac,a majka ne.Odgajana je kao mormonka,ceo zivot je u Americi,a skoro ju je otac vodio u Albaniju,na Kosovo i sad se kao pali na to…istetovirala orlove na vratu,kao one sto ih imaju na zastavi albanskoj zastavi.Inace,glumi u nekim limunadama,nista ozbiljno,jer i nije neki talenat.Gledali smo je u “Pogresno skretanje 1” (horor),i u nekim serijama,u jednoj seriji prica sa mrtvima i vraca vreme-nista posebno,ali je atraktivna,svidja se Amerima pa je angazuju.

  3. moram priznati da je cura fotogenična i da je amerima najvažnije da proradi kao mašina za unosne profitabilne biznise, a i gola nije ništa novo, kada su i sami predsednici amerike poznati po tome da vode ljubav sa svojim sekretaricama. možda je ona ispunila određene njihove kriterije, pa može u sedmo nebo da upozna svoga mormona i vrati se na kosovu, gde če mu biti teško dokazati da i golotinjom može biti dobar patriota.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime